Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Aantal panelen
Sluiting
Frontvoering
Ga naar de producten ()
Reset filters

Snapbacks bedrukken

Hoewel we de snapback officieel kennen door z'n verstelbare druksluiting, is de rechte, platte klep tegenwoordig kenmerkend. Stoer, classy en sportief. Wordt door jong en oud veel gedragen! Meer weten over soorten caps en materialen? Lees onze adviespagina over petten!

Snapbacks bestellen

De snapback pet, officieel kenmerkend door z’n verstelbare druksluiting aan de achterzijde. Tegenwoordig vooral bekend om zijn rechte, platte cap. Stoer, sportief, classy én door jong en oud veel gedragen. De snapback petjes worden veel gedragen tijdens sportevenementen, maar ook als modeaccessoire (overkomen waaien vanuit Amerika, trendsetters v.w.b. caps!).  Bent u trouwens specifiek op zoek naar sportcaps die extra snel drogen na een flinke regenbui? Die hebben we ook!

Hier let u op bij snapbacks bedrukken

Heeft u uw favoriete model gevonden? Let dan in ieder geval op het aantal panelen en de frontvoering. De frontvoering geeft aan of de panelen of het paneel aan de voorzijde gevoerd zijn (en dus extra stevig). Wilt u een pet bedrukken aan de voorzijde? Een 5 paneels pet leent hier zich uitstekend voor, omdat hij geen naad in het midden heeft. De pet bedrukken en borduren is geen enkel probleem. Geeft u de voorkeur aan 6 paneels petten, dan raden wij u aan het linker- of rechterpaneel aan de voorzijde te bedrukken. Meer weten over petten bedrukken of borduren? Lees onze adviespagina over petten!

Petten met logo? Zo valt u op!

Eerlijk is eerlijk, het heeft meer effect als u een petten bedrukt met uw logo en/of bedrijfsnaam. Zo wordt u nog jaren lang gezien. Op straat, in de sportschool, in de voetbalkantine, in het openbaar vervoer en ga zo maar door. Bovendien is een pet één van de best bewaarde relatiegeschenken! En het leuke is, caps bedrukken is eenvoudiger dan u denkt. U doorloopt de stappen op onze website, et voila.

Wilt u uw pakketje volgen?

Handig, u bent thuis als uw bedrukte petten geleverd worden. Hoe dat kan? U krijgt van ons een track & trace code, zodat uw petjes niet voor een dichte deur staan. We moeten nog ergens eerlijk over zijn. Het kan soms voorkomen dat uw pakket een aantal dagen eerder komt dan verwacht. Oeps, ook wij zijn wel eens sneller dan we zelf gedacht hadden! Petje af.

9
2110 Beoordelingen
9 Op basis van 2110 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999