I.v.m. Koningsdag zijn wij vrijdag 27 april niet aanwezig. Maandag 30 april staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Aantal
Vanafprijs
0
0
-
Kleur
Toon alles
Ga naar de producten ()

Laatst bekeken

1 producten Sorteren op:
  • vorige
  • 1 / 1
  • volgende
  • vorige
  • 1
  • volgende

Bierviltjes bedrukken: een slimme zet bij evenementen

Iedereen kent de bedrukte bierviltjes wel die in menig café over de toog gaan. Ze zijn vaak voorzien van reclame voor drinken of etablissementen, maar ook in het kader van sensibilisering worden ze veelvuldig gebruikt. Bierviltjes bereiken namelijk een groot en divers publiek. Wanneer u zelf een evenement organiseert waarbij een drankje wordt aangeboden, kunt u bierviltjes laten bedrukken met uw logo of een leuke slagzin. Iedereen krijgt ze voor ogen en bij een slim ontwerp blijft de boodschap zeker lange tijd hangen. Idealiter houdt u de bedrukking eenvoudig en duidelijk zonder al teveel franje.

Bierviltjes bedrukken als horecazaak

Baat u een horecazaak uit, dan is het een absolute aanrader om bierviltjes te laten bedrukken. Eerst en vooral zorgen ze voor een persoonlijke toets aan tafel, daarnaast zijn ze praktisch en worden ze gedurende de hele maaltijd of het bezoek van uw klanten gezien. U kunt kiezen voor een eenvoudige bedrukking met uw logo, maar evengoed geeft u een boodschap mee. Wat dacht u bijvoorbeeld van uw openingsuren, een blikvanger of het meest populaire gerecht binnen uw zaak. Bij bierviltjes is een vleugje humor zeker niet ongepast. Dit trekt de aandacht en zorgt meteen ook voor een goeie sfeer. Uw klanten zullen langer blijven en meer consumeren. 

Bierviltjes bedrukken voor meer zichtbaarheid voor uw bedrijf

Ook wanneer uw bedrijf producten verkoopt die gelinkt zijn aan de horeca, zijn bedrukte bierviltjes een absolute must have. Denk maar aan drankcentrales, leveranciers van voedingsmiddelen of merken van frisdranken. Wanneer u de bierviltjes op tafel kunt krijgen in de zaken waar u levert, zullen de klanten sneller geneigd zijn uw drankje of maaltijd te kiezen. Binnen ons aanbod vindt u een ruime keuze aan mogelijkheden voor het bedrukken van bierviltjes. Kies het bierviltje dat het beste bij uw onderneming past en zorg voor heel wat nieuwe klanten en een verhoogde zichtbaarheid van uw bedrijf en producten.

Meer informatie

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2018 Allgifts.be

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award