Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Lente Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Bierviltjes bedrukken

Werkzaam in de horeca en voelt u de behoefte om uw zaak wat meer in het zonnetje te zetten? Bekijk deze pagina vol bierviltjes dan even. Hier heeft Allgifts.nl een selectie gemaakt uit de meest populaire viltjes om uw drankjes op te serveren! Grijp deze geschenken aan om uw naamsbekendheid te verspreiden! Want waar staat een bedrukt bierglas nou mooier, dan op een bijpassend bierviltje. 

1 producten

Bierviltjes bedrukken: een slimme zet bij evenementen

Iedereen kent de bedrukte bierviltjes wel die in menig café over de toog gaan. Ze zijn vaak voorzien van reclame voor drinken of etablissementen, maar ook in het kader van sensibilisering worden ze veelvuldig gebruikt. Bierviltjes bereiken namelijk een groot en divers publiek. Wanneer u zelf een evenement organiseert waarbij een drankje wordt aangeboden, kunt u bierviltjes laten bedrukken met uw logo of een leuke slagzin. Iedereen krijgt ze voor ogen en bij een slim ontwerp blijft de boodschap zeker lange tijd hangen. Idealiter houdt u de bedrukking eenvoudig en duidelijk zonder al teveel franje.

Bierviltjes bedrukken als horecazaak

Baat u een horecazaak uit, dan is het een absolute aanrader om bierviltjes te laten bedrukken. Eerst en vooral zorgen ze voor een persoonlijke toets aan tafel, daarnaast zijn ze praktisch en worden ze gedurende de hele maaltijd of het bezoek van uw klanten gezien. U kunt kiezen voor een eenvoudige bedrukking met uw logo, maar evengoed geeft u een boodschap mee. Wat dacht u bijvoorbeeld van uw openingsuren, een blikvanger of het meest populaire gerecht binnen uw zaak. Bij bierviltjes is een vleugje humor zeker niet ongepast. Dit trekt de aandacht en zorgt meteen ook voor een goeie sfeer. Uw klanten zullen langer blijven en meer consumeren. 

Bierviltjes bedrukken voor meer zichtbaarheid voor uw bedrijf

Ook wanneer uw bedrijf producten verkoopt die gelinkt zijn aan de horeca, zijn bedrukte bierviltjes een absolute must have. Denk maar aan drankcentrales, leveranciers van voedingsmiddelen of merken van frisdranken. Wanneer u de bierviltjes op tafel kunt krijgen in de zaken waar u levert, zullen de klanten sneller geneigd zijn uw drankje of maaltijd te kiezen. Binnen ons aanbod vindt u een ruime keuze aan mogelijkheden voor het bedrukken van bierviltjes. Kies het bierviltje dat het beste bij uw onderneming past en zorg voor heel wat nieuwe klanten en een verhoogde zichtbaarheid van uw bedrijf en producten.

8.7
1903 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999