Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be

Zomer

Lange dagen en hoge temperaturen… Wees voorbereid met zomerse relatiegeschenken!
Wanneer de dagen weer lang zijn, de zon haar intrede doet en de temperaturen weer omhoog gaan… dan heeft u natuurlijk ook zomerse relatiegeschenken nodig! Waaiers, koeltassen, zonnebrillen en ga maar door! We hebben alles in huis om het hoofd koel te houden en uw relaties de zomer van hun leven te geven.

Zonnige geschenken!

Opvouwbare waaier
Vanaf € 0,33

Bekijken

3-delige barbecueset met koeltas
Vanaf € 15,45

Bekijken

Strandbal
Vanaf € 0,38

Bekijken

Sun Ray zonnebril kristallenzen
Vanaf € 1,22

Bekijken

Zon, zee, strand, maar ook: festivals! Trek eropuit en val op met zomerse relatiegeschenken.

Zomer betekent: naar buiten! Op het strand, in de tuin, in het park, overal kunt u opvallen met uw merk. Met onze gave zomerse give aways maakt u uw relaties, klanten of medewerkers helemaal blij. Niet te vergeten dat u uw merk ontzettend breed promoot! In de winter heeft u ongetwijfeld een kerstpakket, maar waarom dan niet zoiets in de zomer? In de zomervakantie wordt uw bedrijf zelfs in het buitenland gezien, wanneer uw relaties op vakantie gaan. Zomerse relatiegeschenken speciaal voor op het strand? Laat u hier inspireren! Naast vakantie, strand en zon betekent de zomer natuurlijk ook: festivals! Bent u bijvoorbeeld sponsor, dan zijn bedrukte zomerse relatiegeschenken al helemaal een must. Bedrukte zonnekleppen zijn een perfect voorbeeld; die wil elke festivalganger hebben! Over het hele festivalterrein wordt uw merk gezien… mét superpositieve associaties.

Ook de barbecue komt weer uit de schuur! Wat dacht u van zomerse relatiegeschenken voor de BBQ?

Wat hoort er dan nog meer bij de warme maanden? Barbecueën natuurlijk! Tussen onze zomerse give aways hebben we een hele hoop BBQ producten. Gezellig op een zomerse avond heerlijk vlees grillen op de camping of in de tuin. Mmm! Met vrienden of familie, of waarom niet allebei? In elk geval niet zonder úw bedrukte spatel, thermometer of hamburgerpers. Of misschien gaat u wel voor een complete set met BBQ-producten. Om het vlees of de drankjes koel te houden is een koeltas ook een ideaal geschenk. We hebben het allemaal voor u in huis! Kijk gerust rond tussen alle zomerse artikelen of laat u inspireren door onze medewerkers via de chatbox.

Houd uw relaties dicht bij u met toffe weggevers

Subtiel of all the way? Met relatiegeschenken voor de zomer valt u zeker weten op! Mensen trekken er met het mooie weer op uit. Maak daar gebruik van door leuke en nuttige weggevers te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Leuk als weggever om te laten zien dat u uw relaties waardeert. Maar bijvoorbeeld strandballen zijn ook altijd superleuk om bij een spaaractie weg te geven. Zo houdt u uw klanten bij zich en zullen ze nóg sneller voor u kiezen! Een strandbal doet het altijd uitstekend, maar ook een opblaasbare bekerhouder met een heerlijk tropisch uiterlijk zal uw relaties zeker weten verrassen.


Allgifts.nl - Empower your brand

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999