Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Een sleuteltasje bedrukken: een handvol sleutels onder uw logo

Slim promotie voeren, waarbij de jassen en handtassen van uw relaties worden ontzien, bereikt u als u een sleuteltasje bedrukken laat. Losse huis- en autosleutels, al dan niet aan een sleutelring: dat rammelt maar, dat beschadigt de voering van jaszakken en handtassen. Geef uw relaties een nuttig sleuteletui met uw logo op. Handig! Ook mooi meegenomen: elke dag wordt de sleutelbos ter hand genomen. Verpakt in een sleuteltasje krijgt uw logo dus dagelijks aandacht. Slim bekeken, uw relatiegeschenk: dat vinden uw relaties ook die uw giveaway met de glimlach direct in gebruik nemen.

Een sleuteletui: uw relatiegeschenk brengt orde op zaken

In leder, skai of nylon. Met een ring om te bevestigen aan een sleutelhanger of lanyard. Laat een sleuteltasje bedrukken voor uw werknemers, voor iedereen die uw zaak of bedrijf bezoekt en u hebt een relatiegeschenk dat ondanks zijn bescheiden formaat, grote impact heeft. Iedereen loopt met sleutels op zak, soms wel meerdere sleutelbossen voor privé en werk. Nu kunnen ze al dat rinkelend metaal netjes opbergen en vinden ze hun sleutels terug in een oogwenk. Bovendien is er nog wat plaats voor kleingeld. Handig voor een snelle koffie onderweg of een winkelkarmuntje.

Een sleuteltasje bedrukken: een loper die op alle promotiecampagnes past

Een sleuteletui, het lijkt u wel wat als relatiegeschenkje. Groot gelijk. Dankzij het gebruiksgemak ervan, gecombineerd met uw logo, genereert u absoluut aandacht. Het succes van uw promotiecampagne staat of valt met de zichtbaarheid van uw logo. Allgifts.be bekijkt samen met u waar en hoe uw logo het best tot zijn recht komt op uw sleuteletui. Uw relatiegeschenk gaat door de vaardige handen van onze vakmensen en u kunt het resultaat al bewonderen op een proefexemplaar. Hebt u speciale wensen, reken dan op onze speciale service.

9
2110 Beoordelingen
9 Op basis van 2110 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999