Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Personalisatie mogelijk
Inhoud ml
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Heupflessen bedrukken

Een heupfles kan een waardevol geschenk zijn. Als u uw relatie zich echt speciaal wilt laten voelen, zoekt u natuurlijk zorgvuldig de ideale fles uit. Daarbij si het handig om te letten op bijvoorbeeld het materiaal en de bedrukking. Het is bij heupflessen vaak mogelijk om uw logo te graveren! Laat u op onze adviespagina adviseren over de juiste heupfles of doe inspiratie op voor een ander soort fles.

12 producten

Een heupfles bedrukken: u en uw klant, twee handen op een buik

Stijlvol, een beetje samenzweerderig: een relatiegeschenk met een knipoog. Een heupfles bedrukkenwekt onvermoede emoties los bij uw relaties. Het hoeft daarom geen sterke drank te zijn die men erin bewaart, het is het gebaar dat telt. Het oogt ook zo knap als u een luxueuze heupfles in een mooie geschenkdoos in de handen van uw relaties drukt. Het is een favoriet attribuut voor jagers, vissers en andere natuurliefhebbers. Uw logo zal liefdevol gekoesterd worden. U onderhoudt u relaties met stijl, dat is de achterliggende gedachte van dit aansprekend relatiegeschenk.

Een heupfles bedrukken: discreet en toch sprekend

U vindt zowel stijlvol uitgevoerde heupflessen in ons assortiment als stoere veldflessen. Een heupfles in een zacht leren heupzakje met riemlus of een heupfles in zilverkleurig staal met bijbehorende drinkdopjes om de vrienden op een neutje te trakteren. Een relatiegeschenk met standing dus, dat ook een decoratieve meerwaarde geeft aan de barkast van uw relatie. Een uniek presentje dat de wenkbrauwen doet fronsen en in dank aanvaard zal worden. Wilt u meer ideeën opdoen voor exclusieve relatiegeschenken, dan is onze selectie wijnsets ook zeer de moeite waard.

Een heupfles met logo: meesterlijke promotie

Uw logo op een heupfles straalt warmte en charme uit. Het is een gekoesterd relatiegeschenk waardoor uw relatie genegenheid opvat voor uw merk. Laat een heupfles bedrukken en u maakt vrienden, zo simpel kan het soms zijn. Wij laseren uw heupfles of zetten er een digitale print op: het resultaat is altijd een schitterend relatiegeschenk dat een plezier is om uit te delen. Allgifts.be zet met evenveel vakkundig plezier uw logo op dit aantrekkelijk item, dat daardoor nog wat onweerstaanbaarder wordt.

 

9
2110 Beoordelingen
9 Op basis van 2110 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999