+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Heupflessen

(12)

Heupflessen bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte heupflessen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals heupflessen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk heupflessen met opdruk of zonder opdruk.

3.6 door 17 klanten

Een heupfles bedrukken: u en uw klant, twee handen op een buik

Stijlvol, een beetje samenzweerderig: een relatiegeschenk met een knipoog. Een heupfles bedrukkenwekt onvermoede emoties los bij uw relaties. Het hoeft daarom geen sterke drank te zijn die men erin bewaart, het is het gebaar dat telt. Het oogt ook zo knap als u een luxueuze heupfles in een mooie geschenkdoos in de handen van uw relaties drukt. Het is een favoriet attribuut voor jagers, vissers en andere natuurliefhebbers. Uw logo zal liefdevol gekoesterd worden. U onderhoudt u relaties met stijl, dat is de achterliggende gedachte van dit aansprekend relatiegeschenk.

Een heupfles bedrukken: discreet en toch sprekend

U vindt zowel stijlvol uitgevoerde heupflessen in ons assortiment als stoere veldflessen. Een heupfles in een zacht leren heupzakje met riemlus of een heupfles in zilverkleurig staal met bijbehorende drinkdopjes om de vrienden op een neutje te trakteren. Een relatiegeschenk met standing dus, dat ook een decoratieve meerwaarde geeft aan de barkast van uw relatie. Een uniek presentje dat de wenkbrauwen doet fronsen en in dank aanvaard zal worden. Wilt u meer ideeën opdoen voor exclusieve relatiegeschenken, dan is onze selectie wijnsets ook zeer de moeite waard.

Een heupfles met logo: meesterlijke promotie

Uw logo op een heupfles straalt warmte en charme uit. Het is een gekoesterd relatiegeschenk waardoor uw relatie genegenheid opvat voor uw merk. Laat een heupfles bedrukken en u maakt vrienden, zo simpel kan het soms zijn. Wij laseren uw heupfles of zetten er een digitale print op: het resultaat is altijd een schitterend relatiegeschenk dat een plezier is om uit te delen. Allgifts.be zet met evenveel vakkundig plezier uw logo op dit aantrekkelijk item, dat daardoor nog wat onweerstaanbaarder wordt.

 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster