Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Lente Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Adapters bedrukken

Kabels en adapters bedrukken is ideaal, want het zijn ontzettend handige telefoonaccessoires om als relatiegeschenk te geven. Opladers zijn tegenwoordig vaak een losse kabel en een lader apart van elkaar. Dat betekent dat deze onderdelen ook kwijt kunnen raken. Daardoor zijn kabels en adapters altijd wel nodig! Kabels zijn er met allerlei ingangen en ook de adapters hebben voor elk soort kabel wel een geschikte uitgang. Kijk rustig even rond of vraag ons om advies!

Een kabel organizer bedrukken: opgeruimd met uw logo staat netjes

Computers en laptops thuis en op de werkvloer: allemaal goed en wel, maar wat met de chaos van de kabels? Geef uw relaties een opgeruimd gevoel en laat een kabel organizer bedrukken. Het kuispersoneel van kantoorcomplexen zal u dankbaar zijn! Netjes bij elkaar gehouden kabels voorkomen een warboel en u laat met uw logo weten dat u te vinden bent voor inventiviteit en netheid. Zelfs een bedrukte universele kabelklem doet al wonderen voor de wirwar aan kabels bij uw relaties.

Telefoon kabels bedrukken: uw gift als vaste waarde voor uw relatie

Eenzelfde effect krijgt u wanneer u telefoon kabels bedrukken laat. Het voordeel hiervan is dat deze handige giveaways de vaste metgezel worden van uw relaties. Oprolbare multichargers, 4 in 1 audiotools, een handige micro-USB set, ze zijn intussen onmisbaar. Een kabel organizer bedrukken: hij vindt zijn weg in iedere laptoptas en in de auto. U kunt ook opteren voor een lader die in de sigarettenaansteker van de wagen past: wanneer u dan ook telefoon kabels bedrukken laat om de telefoon op te laden, maakt u het uw relaties gemakkelijk en uw logo komt dubbel in beeld.

Een kabel organizer of telefoon kabels bedrukken: een niet te versmaden giveaway

Laat een kabel organizer bedrukken en iedereen ziet u graag komen als u op bedrijfsbezoek gaat. Ook fijn om mee te geven aan de bezoekers van uw eigen bedrijf, als extraatje bij een aankoop in de IT afdeling van uw zaak of als handigheidje voor uw personeel. Telefoon kabels en kabel organizers bedrukken is vakwerk, waar wij alles van weten bij Allgifts.be. Wilt u zulk een relatiegeschenk aanbieden en u wenst er meer over te weten, neem dan contact met ons op. Samen brainstormen wij over uw relatiegeschenk en zorgen wij ervoor dat uw logo een perfecte eenheid vormt met uw gift, dat u met de nodige panache aan uw relaties kunt uitdelen.

8.7
1903 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999