Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters
14 producten

Een wekker bedrukken: altijd op tijd met uw logo

Punctualiteit en betrouwbaarheid, het zijn begrippen waarmee u graag uw logo associeert. Laat een wekker bedrukken als relatiegeschenk en u kunt zich laten voorstaan op die kwaliteiten. In de vorm van deze leuke giveaway maakt u op een subtiele manier duidelijk dat u letterlijk tijd vrijmaakt voor uw relaties. Een wekker of reiswekker bedrukken biedt door zijn apart design niet alleen een meerwaarde op menige desk of in de huiskamer, het is ook een reminder. Telkens men het uur raadpleegt, krijgt uw logo de aandacht die het verdient.

Een wekker, wekkerradio of reiswekker bedrukken: altijd tijd voor promotie

Een inklapbare reiswekker in een chique design met analoge tijdsaanduiding. Een juweeltje om op het nachtkastje te hebben in de hotelkamer. Een strakke wekker met digitale tijdsaanduiding en uitgebreid met een thermometer voor de werkruimte, of een wekkerradio om iedere dag wakker te worden met uw logo. Elke wekker bedrukken wij bij Allgifts.be. Laat een reiswekker bedrukken als u in de reissector werkt. Verkoopt u slaapkamers? Verwen uw klanten met een knappe wekkerradio. Ook uw personeelsleden kunt u er blij mee maken. Een knipoog om altijd op tijd op het werk te verschijnen, niet?

Houdt uw relaties wakker: laat een wekker bedrukken

Een reiswekker bedrukken of laseren maakt uw relatiegeschenk exclusief: men ziet van wie het komt. Als uw logo het eerste is wat uw relaties ’s morgens zien, moet het perfect zijn. Daar zijn wij bij Allgifts.be het helemaal mee eens. Meer nog: het is onze core business. Voor dat doel hebben wij bij ons meesters in hun vak. Echte kunstenaars die elk relatiegeschenk voorzien van een onberispelijk gedrukt logo. Om het helemaal compleet te maken kunt u bovendien rekenen op een ongeëvenaarde service waarbij wij op elke vraag, dringend of niet, een antwoord hebben.

9
2050 Beoordelingen
9 Op basis van 2050 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999