+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Waterflesjes

(15)

Waterflesjes bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte waterflesjes relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals waterflesjes bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk waterflesjes met opdruk of zonder opdruk.

4.5 door 11 klanten

Een waterfles bedrukken voor een heldere boodschap

Water blijft met voorsprong de beste dorstlesser en is bovendien nog de gezondste. Hoog tijd dus om bedrukte waterflesjes uit te delen aan uw dorstige relaties. Deelnemers in een stadsmarathon steekt u een hart onder de riem als ze bij iedere controlepost even op adem kunnen komen met een flesje gezond bronwater. Tegelijk heeft iedereen, toeschouwer en deelnemer, gezien wie de gulle gever is. Ook scholen zult u een groot plezier doen als u een waterfles bedrukt. Eindelijk een gezond drankje als vervanger voor de veel te gesuikerde traditionele blikjes frisdrank.

Bedrukte waterflesjes: een bruisend idee

U kunt een voorraad waterflessen bedrukken om uw personeel te laven. U kunt ze prominent opstellen in vergaderzalen of aula’s of gewoon uitdelen op straat tijdens een actie. Water is de bron van alle leven en nu wordt het ook een bron om uw logo te bestendigen als gezonde en transparante merknaam. Uw kunt uw actie of evenement nog meer luister bijzetten door er tegelijkertijd vlaggen voor te laten bedrukken. Allgifts.be wijst u de weg, zowel voor het drinkbare als visuele aspect van uw promotie.

Een waterfles bedrukken met uw logo: op uw gezondheid

Petflesjes van 330 ml met een opvallend etiket. Met schroef-of sportdop, helder doorschijnend of sportief blauw. Iedereen zal er zijn hand voor uitsteken. U kunt ook kiezen voor een glazen fles van 750 ml met uw logo in een gesofisticeerde opdruk. Ideaal voor traiteurzaken om mee te geven bij afhaaldiners of als publiciteitsstunt om een nieuwe smaak op de markt te introduceren. Water past zich aan elke vorm aan, dus ook aan uw vorm van promotie voeren, net zoals wij ons bij Allgifts.be aanpassen aan al uw promotionele wensen.

 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster