Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Zonnehoeden bedrukken

Leuk voor de zomer! Onze zonnehoeden staan niet alleen enig, maar de beschermen je ook tegen de zon! Ze zijn er in alle kleuren van de regenboog en in allerlei toffe modelletjes. Iets anders om het hoofd tegen de zon te beschermen? Misschien zijn petten of zonnekleppen een idee!

Zonnehoedjes bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo

Zonnehoedjes bedrukken is een absolute must wanneer u op zoek bent naar een relatiegeschenk aan het begin van de zomer. Het cadeau sluit dan perfect aan bij het seizoen en zal veelvuldig gebruikt worden. Een groot voordeel want de bedoeling van bedrukte zonnehoeden is natuurlijk dat ze opgemerkt worden en daarmee ook uw logo of bedrijf. Behalve zonnehoedjes bedrukken kunt u ook andere zomerse give-aways vinden zoals shirts of zonnebrillen. Bij allgifts.be kunt u uit een ruim assortiment leuke gadgets kiezen die uw klanten of werknemers graag zullen ontvangen.

Bedrukte zonnehoeden voor warme dagen

Het ideale geschenk voor werknemers of klanten is een geschenk dat veelvuldig wordt gezien. Op deze manier krijgt uw bedrijf meer aandacht en onthouden mensen uw logo. Zonnehoedjes bedrukken is zeker een juiste manier om aan deze visibiliteit te werken. Wanneer uw klanten of personeel op vakantie gaan, is de kans groot dat de bedrukte zonnehoeden veel worden gedragen. Vooral wanneer u een leuk model uitzoekt met een dito bedrukking. Een sobere versie met uw logo is een aanrader, maar ook een vrolijke of grappige slagzin behoort tot de mogelijkheden. Ga voor een effen, wit hoedje dat overal bij past of een kleurrijk exemplaar dat gezien mag worden.

Kies voor zonnehoedjes met logo als gift op evenementen

Ook wanneer u deelneemt aan evenementen is een bedrukte gift een must. Iedereen vindt het aangenaam om iets te krijgen en standhouders met parafernalia trekken nagenoeg altijd meer volk. Zonnehoeden doen het vooral goed wanneer het buiten warm is. In de winter kunt u eventueel mutsen of sjaals overwegen.

 

 

9
2050 Beoordelingen
9 Op basis van 2050 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999