Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Victorinox

Een geschenk dat voor iedereen handig is en dat multifunctioneel is. Dan hebben we het over het klassieke Zwitserse zakmes! Het Zwitserse kruisje op deze klassiekers kennen we allemaal wel. Maar hoe heet het merk dat erachter zit? Dat is Victorinox. Victorinox is een van onze merken die écht kwaliteit uitstralen en zorgen voor een exclusief cadeau. Doe inspiratie op voor een tof geschenk of ga voor een exclusief zakmes va het merk Victorinox. Wist je dat we zelfs een uitvoering hebben die samengaat met een zaklamp van Mag-Lite?

14 producten

Victorinox Classic SD en meer

Met een Victorinox zakmes heb je alle tools die je nodig hebt in één hand. Met bijvoorbeeld de Victorinox Classic SD heb je het klassieke rode zakmes met het kruisje. Daar zitten onder meer, naast het mes, een pincet, tandenstoker en sleutelring aan. Maar daarmee ben je er nog lang niet. Ook heeft het Victorinox Classic SD zakmes een nagelvijl met schroevendraaier en nóg meer. Laat je verrassen met alles wat mogelijk is! Ga op avontuur met alles wat je nodig hebt. Een mes van een merk als dit, laat zien dat niet zomaar alles goed genoeg is voor jou relatie, als het aan jou ligt. Een merkproduct brengt hoe dan ook een extra gevoel van waardering en exclusiviteit met zich mee. Het straalt kwaliteit uit. Bij Allgifts kunnen we diverse zakmessen bedrukken met jouw logo, ook van andere merken. Ook vergelijkbare producten voor de avonturier zijn bij ons te vinden, leuk om te combineren. Ga bijvoorbeeld voor gave, gebruiksvriendelijke producten van Swiss Peak. Elk product is van passende kwaliteit. Alleen is het zo dat de perceptie per merk verschilt. Een tof merkproduct met jouw logo laat je relatie jouw merk onthouden als een kwalitatief, sterk merk. En dat is precies wat een Victorinox zakmes mogelijk maakt. Je kunt jouw unieke print erop laten drukke en op die manier jouw merk nóg sterker maken!

Victorinox spartan of toch een Swisscard?

Je kunt gaan voor het klassieke zakmes van het Zwitserse topmerk, zoals de Victorinox Classic SD, maar het merk biedt je meer! Dat zit hem in de kleurenkeuze, maar ook in het model en aantal functies. Zo is de Classic SD voorzien van 7 functies. De Victorinox Spartan heeft er al 12 en de Victorinox Huntsman is voorzien van wel 15 functies. Hoe lux wil je het maken? Het is aan jou! Veel van de Vicotinox zakmessen, zo ook de Victorinox Spartan, zijn in diverse kleuren leverbaar. Daardoor is het mes perfect af te stemmen op jouw doelgroep en natuurlijk je huisstijl! Met een unieke print maak je er een eigen product van. Naast de klassieke modellen messen, hebben we ook de zogeheten Swisscards. Ook met diverse kleuren en functies. Dit is ook een multifunctioneel geschenk zoals een zakmes, maar dan in een plat 'doosje', in het formaat van een creditcard. Die past eenvoudig in de broekzak en in de tas! Overigens kunnen we naast deze kwalitatieve zakmessen ook multitools bedrukken, voor de echte klusfanaat. Ook deze hebben we in creditcardformaat. Kijk anders eens rond in onze categorie voor gereedschap en veiligheid en vind wat jij zoekt!

Victorinox bedrukken en bestellen

Ben jij al om en ga je voor de zakmessen met het iconische Zwitserse kruis? Een merk dat staat voor functionaliteit en kwaliteit, daarmee zit je zeker goed! Of het nu is voor de echte avonturier of niet, iedereen kan een multifunctioneel geschenk zoals het Victorinox zakmes goed gebruiken. Maak er een eigen product van met jouw eigen unieke opdruk en voilà! Jij hebt je eigen merkproduct. Zeker weten dat je doelgroep jou voortaan nóg positiever associeert. Maar hoe gaat dat dan in zijn werk, een Victorinox zakmes kopen en bedrukken? Eenvoudig, zouden wij zeggen! Heb je gevonden wat je zocht, dan kun je aangeven hoeveel stuks je hiervan zou willen bestellen. Eventueel kun je aangeven in welke kleur je de handige tool wilt. Dan geef je aan hoe en waar je het wilt laten bedrukken. Vaak zijn hier meerdere geschikte mogelijkheden voor, die verschillen per product. Hoe dan ook zul jij een fantastisch resultaat in huis krijgen.

Zakmessen bedrukken? We helpen je graag!

Weet je niet zo goed wat jij het beste kunt kiezen? Vraag ons gerust om advies, we helpen je graag! Heb je een bedrukkingsmethode en -positie geselecteerd? Klasse! Dan kun je de gewenste leverdatum aangeven en je artwork uploaden. Heb je besteld, dan maken een een digitale drukproef op van jouw zakmes met logo. Zo zie jij precies wat je besteld hebt. Daarbij gaan we nog even na of dit is wat je in gedachten had. Is dit het geval, dan geef je akkoord en gaan we razendsnel en toch secuur voor je aan de slag! Jij laat weten wat je wilt, wij regelen het voor je. 'U vraagt, wij draaien', zullen we maar zeggen!

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999