+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Katoenen tassen

(35)

..

Katoenen tassen bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte katoenen tassen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals katoenen tassen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk katoenen tassen met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 38 klanten

Katoenen tassen

Katoenen tassen worden veel ingezet door zowel grote als kleine bedrijven. Zeker nu het niet meer is toegestaan om plastic tasjes gratis weg te geven zijn de katoenen tassen enorm gestegen in populariteit, mede dankzij de goede kwaliteit en stevigheid van de tassen. U kunt met uw bedrijf voorop lopen door vanaf vandaag gebruik te maken van katoenen tassen. Hiermee laat u aan uw relatie zien dat uw bedrijf geeft om het milieu. Laat katoenen tassen bedrukken voor uw relaties.

Katoenen tassen bedrukken

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezig houden met katoenen tassen bedrukken. U kunt dit dus met een gerust hart aan ons overlaten. U hoeft alleen maar uw logo op onze website te uploaden en wij regelen de rest. Katoenen tassen zijn tevens ook onbedrukt te bestellen. Echter adviseren wij wel om de tas te bedrukken, omdat dankzij een bedrukking de herinnering aan uw bedrijf langer zal zijn.

Katoenen tassen inzetten

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan katoenen tassen. Deze zijn in vrijwel alle kleuren te bestellen. Zo is er altijd een katoenen tas die aansluit op de huisstijl van uw bedrijf. Katoenen tassen zijn overal uit te delen, omdat iedereen behoefte heeft aan een stevige tas. Dit geschenk zal dan ook ontzettend gewild en populair zijn onder de ontvangers. Tassen worden vaak op straat gedragen, dus de kans is groot dat uw naamsbekendheid stijgt.

Snel en gemakkelijk bestellen

Laat vandaag nog katoenen tassen bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat uw bedrijf overal gezien wordt. Het bestellen verloopt snel en gemakkelijk. Wanneer u tijdens het bestellen vragen heeft, kunt u gerust contact opnemen met onze medewerkers. Zij staan voor u klaar en helpen u graag.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster