Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Visitekaartjeshouder bedrukken met uw bedrijfslogo

Uw bedrijfslogo wilt u natuurlijk zoveel mogelijk in de kijker plaatsen gezien het ervoor zorgt dat mensen aan uw onderneming denken wanneer ze op zoek zijn naar een bepaald product of een specifieke dienst. Een van de manieren om dit te doen is een visitekaarjeshouder bedrukken. Dit doet u natuurlijk voor uw eigen werknemers zodat de houder in dezelfde stijl is als de visitekaartjes die erin opgeborgen worden. Bovendien bent u er dan zeker van dat de kaartjes zelf optimaal bewaard kunnen worden en er altijd spik en span uitzien. Allgifts.be heeft een ruime keuze visitekaartjeshouders die u naar eigen smaak kunt laten bedrukken.

Visitekaartjeshouder bedrukken met een eenvoudige print

Een eerste mogelijkheid is om een visitejaartjeshouder te bedrukken met een eenvoudige print zoals uw logo zonder extra franjes en frulletjes. Het voordeel hiervan is dat het logo de nodige aandacht krijgt, maar de houder zal minder opvallend zijn dan wanneer u voor een kleurrijke opdruk gaat. Toch is er wat te zeggen voor deze minimalistische aanpak. Mocht u de lay-out van uw kaartjes op een later tijdstip aanpassen, dan blijft de houder behouden. Bij ondernemingen waar heel wat mensen in dienst zijn, is dit zeker geen slechte keuze.

Visitekaartjeshouder bedrukken als gift

Hoewel de visitekaartjeshouder meestal deel uitmaakt van het startpakket van een bedrijf, kan het ook een leuke gift zijn. Zeker voor mensen die overal kaartjes krijgen en deze ook in een praktisch doosje willen bewaren. Is het de bedoeling de houder als giveaway uit te delen, dan is een vrolijke opdruk meer geschikt. Ook hier geldt dat herhaling doet onthouden en extra gadgets als pennen met een eenzelfde opdruk de impact zullen versterken.      

9
2109 Beoordelingen
9 Op basis van 2109 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999