Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Model
Kwaliteit
Ga naar de producten ()
Reset filters

Blouses & Overhemden bedrukken

Werkkleding is er in allerlei soorten en maten en voor allerlei werkzaamheden. Horecatoppers, om maar een voorbeeld te geven, hebben natuurlijk wat nettere kleding nodig. Dan zijn onze overhemden en blouses een perfecte optie! 

11 producten

Een overhemd bedrukken voor het personeel

Binnen heel wat bedrijven is het een echte must wanneer het personeel snel herkend kan worden. U kunt hierbij denken aan winkels en restaurants, maar dat zijn zeker niet de enigen. Ook bedrijven binnen de privésector hebben evenementen waarbij enige uniformiteit zeker niet overbodig is. Voor deze gelegenheden kunt u een overhemd bedrukken met uw logo zodat iedereen hetzelfde gekleed is.

Een blouse bedrukken zorgt voor eenheid

Een blouse bedrukken verhoogt niet enkel de herkenbaarheid en visibiliteit van uw personeel, het zorgt ook voor een gevoel van eenheid. U kunt een overhemd bedrukken voor de mannen en een blouse voor de vrouwen zodat de kleding ook aangenaam zit en een goede pasvorm kent. Afhankelijk van uw bedrijf en het seizoen is er bij allgifts.be nog veel meer gepersonaliseerde kleding mogelijk zoals sweaters of T-shirts. Kies een kleur die aansluit bij de bedrijfskleuren zodat het volledige plaatje klopt.

Een blouse bedrukken als geschenk

Ook als relatiegeschenk of gift voor uw eigen personeel is een blouse bedrukken een leuk idee. Voorzie bij voorkeur verschillende maten zodat iedereen zelf kan aangeven welke maat het beste zit en fijnste aanvoelt. Bij allgifts.be vindt u knappe kleding van premium kwaliteit die zacht aanvoelt en als gegoten zit. Maak uw opdruk niet te opvallend, maar zorg dat ze wel gezien wordt. Zo zal uw overhemd of blouse het vaakst gedragen worden en loopt uw bedrijf meer in de kijker. Een subtiele print op de borstzak bijvoorbeeld kan al wonderen doen wanneer het over zichtbaarheid gaat.

 

  

9
2109 Beoordelingen
9 Op basis van 2109 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999