Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Lente Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 3 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Zweetbandjes bedrukken: houdt uw relaties fris

U hebt er misschien nog niet aan gedacht, maar zweetbandjes bedrukken is veel lucratiever dan u misschien denkt. U kunt ze uitdelen bij zowat ieder sportartikel dat er te koop is. Het zijn ideale eyecatchers op eender welk groots opgezet evenement en ze vallen nog eens goed op ook. Bedenk daarbij de lage kost om een partij zweetbandjes te bedrukken en u hebt een ideale manier om uw naam massaal in de belangstelling te brengen, en dat middels een niet voor de hand liggend en dus des te opvallender relatiegeschenk.

Hoofdband bedrukken: uw logo wordt hoofdzaak

Dat geldt net zo goed als u een hoofdband bedrukken laat. Deze is weer helemaal terug van eigenlijk nooit echt weggeweest. In navolging van de tennissers zullen joggers en andere sporters maar wat graag gebruik maken van uw bedrukte hoofdband om zich in het zweet huns aanschijns van overtollige kilo’s te bevrijden. Bovendien is het een leuke giveaway om uit te delen in de nationale kleuren als de nationale voetbalploeg weer van jetje geeft op een toernooi. Laat een hoofdband bedrukken en uw logo supportert mee. Uiteraard bedrukken wij ook alle soorten kleding.

Bedrukte zweet- en hoofdbanden: uw logo dicht bij uw klant

Het heeft wel iets, zweetbandjes bedrukken met uw logo. Het maakt de verschijning van uw relaties extra-sportief en als u daarbij nog een hoofdband bedrukken laat, is het plaatje helemaal compleet. Samen met u brainstormen we bij Allgifts.be over de plaatsing en de grootte van uw logo en maken er een catchy, sportief geheel van dat zijn weg vindt in elke sporttas en een welgekomen accessoire vormt bij elke sportieve uitrusting .

 

8.7
1903 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999