+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Dubbelwandige glazen

(13)

..

Dubbelwandige glazen bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte dubbelwandige glazen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals dubbelwandige glazen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk dubbelwandige glazen met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 25 klanten

Dubbelwandige glazen bedrukken: creatief met glas

Dubbelwandige glazen hebben het voordeel dat er volop van een hete koffie of thee genoten kan worden zonder de vingers te verbranden. Het laagje lucht tussen de wanden heeft een isolerend effect. Dubbelwandige glazen met logo hebben daarbij nog het voordeel dat iedereen ziet van wie dit glas afkomstig is. Laat dubbelwandige glazen bedrukken als relatiegeschenk en u geeft een item weg dat nieuwsgierig maakt. U geeft niet zomaar een glas weg, nee, u schenkt iets bijzonders, iets waar men voorzichtig mee omspringt. Uw bedrukt dubbelwandig glas krijgt een speciaal plaatsje bij uw relatie.

Dubbelwandige glazen met logo, uw naam blijft altijd cool

Niet alleen de warmte van een drankje wordt vastgehouden, ook een frisdrank blijft langer koel in een dubbelwandig glas. Dat maakt dat dubbelwandige glazen met logo heel het jaar door kunnen dienen als relatiegeschenk. Stijlvol gelaserd of bedrukt geeft u een relatiegeschenk weg dat het niveau van gadget ver overstijgt. Het wordt een waardevolle aanwinst voor uw relaties. Dubbelwandige glazen bedrukken doet de waardering voor uw merk stijgen, of u nu in de sportwereld of in de huis-tuin-of-keukenbranche werkt.

Uw logo op een dubbelwandig glas: overtuigende promotie

Wilt u dat er lovend over uw naam of merk gesproken wordt? Laat dubbelwandige glazen bedrukken om aan uw personeel uit te delen. Presenteer een rijtje dubbelwandige glazen met logo op uw beursdesk: onweerstaanbare lokkertjes. Een geraffineerd relatiegeschenk ook als u in de bouw werkt en isolatiemateriaal verkoopt en plaatst. Welk product u ook verbindt aan zulk een opmerkelijk relatiegeschenk: het zal zeker aandacht trekken. De aandacht wordt compleet met uw secuur en professioneel aangebrachte logo door Allgifts.be, uw partner voor elke geslaagde promotiecampagne.

 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster