Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Herfst deals Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 3 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Lekvrij
Ga naar de producten ()

Dubbelwandige glazen bedrukken

Of u nu op zoek bent naar dubbelwandige glazen voor uw thee, koffie of voor de luxere cafeïne drankjes, er zit zeker wat voor u tussen! Daarbij is het even belangrijk om goed te letten op bijvoorbeeld het doort glas, de inhoud en natuurlijk de bedrukking. Op onze adviespagina helpen wij u verder naar uw perfecte bedrukte glazen!

14 producten

Dubbelwandige glazen bedrukken: creatief met glas

Dubbelwandige glazen hebben het voordeel dat er volop van een hete koffie of thee genoten kan worden zonder de vingers te verbranden. Het laagje lucht tussen de wanden heeft een isolerend effect. Dubbelwandige glazen met logo hebben daarbij nog het voordeel dat iedereen ziet van wie dit glas afkomstig is. Laat dubbelwandige glazen bedrukken als relatiegeschenk en u geeft een item weg dat nieuwsgierig maakt. U geeft niet zomaar een glas weg, nee, u schenkt iets bijzonders, iets waar men voorzichtig mee omspringt. Uw bedrukt dubbelwandig glas krijgt een speciaal plaatsje bij uw relatie.

Dubbelwandige glazen met logo, uw naam blijft altijd cool

Niet alleen de warmte van een drankje wordt vastgehouden, ook een frisdrank blijft langer koel in een dubbelwandig glas. Dat maakt dat dubbelwandige glazen met logo heel het jaar door kunnen dienen als relatiegeschenk. Stijlvol gelaserd of bedrukt geeft u een relatiegeschenk weg dat het niveau van gadget ver overstijgt. Het wordt een waardevolle aanwinst voor uw relaties. Dubbelwandige glazen bedrukken doet de waardering voor uw merk stijgen, of u nu in de sportwereld of in de huis-tuin-of-keukenbranche werkt.

Uw logo op een dubbelwandig glas: overtuigende promotie

Wilt u dat er lovend over uw naam of merk gesproken wordt? Laat dubbelwandige glazen bedrukken om aan uw personeel uit te delen. Presenteer een rijtje dubbelwandige glazen met logo op uw beursdesk: onweerstaanbare lokkertjes. Een geraffineerd relatiegeschenk ook als u in de bouw werkt en isolatiemateriaal verkoopt en plaatst. Welk product u ook verbindt aan zulk een opmerkelijk relatiegeschenk: het zal zeker aandacht trekken. De aandacht wordt compleet met uw secuur en professioneel aangebrachte logo door Allgifts.be, uw partner voor elke geslaagde promotiecampagne.

 

8.9
1890 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999