Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Auto zonneschermen met logo

Wij horen u denken, auto zonneschermen bedrukken om naamsbekendheid te vergroten? Maar natuurlijk. Zeker in de zomer wordt het bedrukte zonnescherm door menig voorbijganger opgemerkt, mits er een blitse bedrukking te zien is. Stel, u heeft geen airco en komt na een zonovergoten dag werken weer bij uw auto. En dan.. tijd om de sauna in te stappen. Of toch niet? Want auto zonneschermen houden veel zonlicht tegen, zodat de hitte in de auto van de gebruikt flink meevalt. Uiteraard kunt u de auto zonneschermen ook inzetten als u wel airco heeft ;-)

Opvallen in de winter? Kies voor bedrukte auto zonneschermen!

Gelukkig kunt u de auto zonneschermen bedrukken voor zowel de zomerperiode als de winterperiode. Want ook in de winter komt hetzelfde scherm van pas, alleen heeft hij een andere werking. In de koudere maanden noemen we de auto zonneschermen dan ook wel ‘vorstschermen’. Het scherm beschermt de autoruiten bij temperaturen onder nul tegen ijs en sneeuw. Dat scheelt weer krabben. De ontvanger van dit presentje zal u dus dankbaar zijn en positief aan u denken!  

Soorten bedrukte vorstschermen

Vaak denken we bij zonneschermen aan de grotere formaten die geschikt zijn voor de voor- en achterruit. Maar wist u dat we ook vorstschermen bedrukken kunnen die geschikt zijn voor zijruiten van een auto? Deze zijn kleiner van formaat en worden aan de binnenkant van de auto bevestigd door een zuignapje. Ideaal voor de kids op de achterbank, zodat ze niet met hun gezicht in de zon zitten. Deze kleinere zonneschermen bedrukken? Ook dan bent u bij Allgifts.nl aan het juiste adres!

Toch op zoek naar andere auto accessoires?

Is dit toch niet helemaal wat u zoekt? Neem dan ook eens een kijkje bij onze andere auto accessoires, zoals ijskrabbers, parkeerschijven of sleuteltasjes. Download zelf eenvoudig uw offerte, zo ziet u dat er voor elk budget wat wils is!

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999