Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Potloden van Allgifts

Wilt u dat uw bedrijf meer wordt opgemerkt, dan loont het om dit te doen via een relatiegeschenk. Laat bij Allgifts.nl potloden bedrukken en zorg voor een geschenk op maat dat precies past bij uw doelgroep! Of ‘ie nu gebruikt wordt om mee te tekenen of te schrijven, potloden worden altijd erg veel gebruikt. Bovendien zijn potloden typische giveaways die van hand-tot-hand gaan. Met uw bedrukking erop, wordt u naam of boodschap heel gemakkelijk verspreid.  

Potloden met logo?

Potloden zijn er in veel verschillende kleuren en uitvoeringen en komen soms met of zonder accessoires. Laten we beginnen met het meest standaard potlood van allemaal: dit basic houten potlood. Op zoek naar iets unieks? Dan raden wij u dit mooie set aan, inclusief balpen en een vulpotlood. Als laatst willen we u dit potlood met grappige kop niet onthouden. Gegarandeerd is zeker dat die aandacht trekt! Bijna al onze artikelen en dus ook potloden zijn te bedrukken, in verschillende kleuren leverbaar en beschikken over een zeker niet onbelangrijk CSR-certificaat. Daarnaast worden ze allemaal aangeboden onder een scherpe prijs! Laat snel de potloden bedrukken!

Bedrukte potloden met uw bedrijfslogo!

Bedrukte potloden met logo doen het gegarandeerd goed binnen een zeer brede klantengroep! Iedereen kan af en toe wel wat extra schrijfgerei gebruiken. Daarnaast helpen ze u het bereik van uw bedrijf te vergroten! Middels een bedrukking zorgt u ervoor dat het potlood omgetoverd wordt tot een nog persoonlijker gift! Ook kunt u middels de bedrukking een product helemaal naar uw eigen hand zetten! We hanteren bij bedrukking verschillende drukmethodes, die elk een ander resultaat opleveren. Lees hier meer over onze bedrukkingsmethodes. Vanzelfsprekend ontvangt u voordat u de potloden bestelt, een drukproef van hoe het eruit zal zien wanneer we de potloden bedrukken.

Eenvoudig uw bestelling plaatsen

Laat vandaag nog uw potloden bedrukken bij Allgifts.nl! Via een gemakkelijk bestelproces zijn de potloden te bestellen. Uw bestelling wordt met zorg verwerkt en kan worden afgeleverd op het moment dat u het beste uitkomt! Roept deze tekst nog vragen bij u op? Benader ons dan via de telefoon, ons mailadres of de chatbox aan de rechterkant van dit scherm.

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999