Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Personalisatie mogelijk
Ga naar de producten ()
Reset filters

Auto relatiegeschenken bedrukken?

Bent u als bedrijf in de autobranche op zoek naar auto relatiegeschenken om uit te delen aan uw klanten of werknemers? Speciaal voor u hebben wij de populairste autoartikelen op rij gezet! Van lekvrije mokken voor onderweg tot bandenspanningsmeters en van autowassets tot mini kunststof prullenbakjes. Hier gaat uw autohart toch sneller van kloppen? Voor elke onderneming in de autobranche zit er een passend geschenk tussen, ongeacht uw budget. Of u nou autodealer of verhuurder bent, werkzaam bij een rijschool of schadeherstelbedrijf.. 

Relatiegeschenken voor de autobranche bedrukken

U bent voornemens om uit te delen. Dan denken wij automatisch aan auto relatiegeschenken bedrukken. Waarom? Omdat u zo nog keer op keer in beeld bent bij de ontvanger. Stel, u bent autodealer en wilt kopers van een nieuwe auto verrassen. Leuk om ze een lekvrije mok cadeau te doen, voor als ze veel onderweg zijn. Of misschien een startkabel setje – voor alle zekerheid – of toch een autowasset om hun auto net zo mooi te houden als bij aflevering? En wat als u eigen baas bent met personeelsleden die veel onderweg zijn? Heeft u al eens gedacht aan bluetooth oordopjes of een kunststof prullenbakje in de vorm van een prullenbak (denk daar maar eens over na ;-)). 

Wij hebben ook strooigoed voor de autobranche!

Strooigoed alleen rondom Sinterklaas? Zeker niet. Strooigoed is in promotionele termen geen snoep, maar makkelijk te verspreiden en vaak low-budget promotionele items. Voor de automotive hebben we geschenken zoals anti slip matjes, veiligheidshesjes, balpennen in de vorm van een auto, autohoesjes voor de autopapieren, anti-stress autootjes, een ijskrabber en ga zo maar door! Genoeg opties om – ook relatief goedkope - auto relatiegeschenken te bedrukken met uw logo.

Gratis sample

Natuurlijk wilt u van tevoren weten wat u weggeeft aan uw medewerkers, relaties of klanten. Daarom kunt u bij ons altijd een gratis sample aanvragen, om bijv. de kleur, grootte en kwaliteit te beoordelen. Gratis, als u er een bestelling uit voortkomt. Vinden we leuk! Waar wacht u nog op?

0
0 Beoordelingen
0 Op basis van 0 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999