Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Personalisatie mogelijk
Inhoud ml
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Theeglazen bedrukken

Kiest u voor een theeglas met een rond of juist vierkanter oor, dubbelwandige glazen of glazen met een onderzetter/dekseltje in één? Wij raden in ieder geval een theeglas van gehard glas aan. Dit soort glas is steviger en veiliger. Hierover leest u meer op onze adviespagina!

Theeglazen bedrukken, dat is positieve associatie op z'n best!

U wilt misschien theeglazen bedrukken, maar u bent nog niet overtuigd? Denk dan hieraan: uw klant krijgt een glas cadeau waarop de naam van uw bedrijf prijkt. Hij is gecharmeerd, en zijn hart loopt warm voor uw producten of diensten. Telkens wanneer hij zijn favoriete thee drinkt, denkt hij aan uw bedrijf. En als hij op dat moment ook nog eens uw nieuwsbrief/promotie bekijkt in zijn mailbox, dan is succes niet ver weg!

Bedrukte theeglazen, een warme geste!

Met bedrukte theeglazen zegt u in feite: 'Beste klant, dank u voor uw loyaliteit! Wij appreciëren u!' Tegelijkertijd is een theeglas bedrukken een ideaal middel om te zorgen voor voortdurende reclame. Zo'n glas leidt vaak tot een gespreksonderwerp over, ja hoor, uw bedrijf! En zelfs als uw theeglas in een stille omgeving terechtkomt, dan nog wordt er minstens gestaard op uw logo. Op dat moment is een theeglas bedrukken de beste investering die u hebt kunnen maken. Vindt u niet?

Verdienen uw klanten bedrukte theeglazen, en meer?

Met een relatiegeschenk zoals een theeglas met logo, kunt u verschillende kanten uit. U kunt uw premium klanten belonen met een uitgebreider pakket. Dit kunt u naar eigen smaak samenstellen met bijvoorbeeld bedrukte theeglazen en een theezeef of een pakje thee. Wilt u hulp bij het samenstellen van zo'n pakket, of hebt u andere vragen over theeglazen bedrukken? Wij staan voor u klaar via e-mail of chat, maar ook per telefoon. En vergeet niet, theeglazen bedrukken én leveren gebeurt in slechts drie dagen!

9
2110 Beoordelingen
9 Op basis van 2110 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999