Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Aantal gb
Ga naar de producten ()
Reset filters

USB sticks 2 gb bedrukken

USB-sticks, nog steeds enorm populair. Bruikbaar, te bedrukken, compact en daarom erg in trek. Wist je dat het een van de meest ingezette giveaways is voor beurzen? Vaak wordt hij uitgedeeld met bedrijfsinformatie of een presentatie erop - ook dat kunnen wij voor je verzorgen! Nice to know: de 2 en 4 GB USB-sticks zijn het meest in trek bij ons. 

Een goedkope USB stick 2GB: een promotioneel doordenkertje

Stel, u hebt een nieuw gamma aan te bieden van uw product, of u wilt uw relaties een catalogus meegeven op een originele manier. Dat kan als u deze op een geheugendrager zet zoals een goedkope USB stick 2GB. Ruimte genoeg voor promotie en voor de persoonlijk documenten en foto's van uw relaties. Jazeker: wanneer u een USB stick bedrukken laat als relatiegeschenk, wordt het direct een erg persoonlijk hebbeding, waar men belangrijke dingen aan toevertrouwd. Dan is het fijn om te weten dat uw logo schittert op dit belangrijk stukje elektronica.

Een USB stick bedrukken: de gewoonste zaak

In welke vorm u een goedkope USB stick 2GB aanbieden wilt aan uw relaties, hangt helemaal af van uw persoonlijke smaak. Zo kunt u een USB stick bedrukken in de vorm van een slim card, wat een dankbare basis geeft om uw logo te etaleren. Of kies voor een doorzichtige klassieke rotate USB stick in een hippe kleur. Omdat USB sticks vandaag even gewoon zijn als een pen, kunt u ze inzetten voor elk promotioneel doel of product. De gebruiksvriendelijkheid van deze giveaway geeft hoe dan ook uw logo een stevige boost.

Een bedrukte goedkope USB stick 2GB: een backup voor uw relaties

Een USB stick bedrukken, allemaal goed en wel, maar hoe gaat dat in zijn werk? Waar op die USB stick moet het logo komen? Kan dat ook gegraveerd worden? Deze en al uw andere vragen worden uitvoerig toegelicht door het hulpvaardige team van Allgifts.be. Onze transparante service en onberispelijke drukkwaliteit hebben al voor vele promotionele successen gezorgd. Wij zorgen ervoor dat ook uw promotie een klepper van formaat wordt.

9
2069 Beoordelingen
9 Op basis van 2069 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999