Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 2 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Diameter opgeblazen
Ga naar de producten ()
14 producten

Strandballen bedrukken: veel plezier voor weinig geld

Opmerkelijk hoe men het meeste plezier beleeft aan de eenvoudigste dingen. Neem nu strandballen bedrukken. In ieder zwembad, aan zee, in de tuin: overal treft men deze kleurige eyecatchers aan. Een koud kunstje om daar een wervend relatiegeschenkje van te maken, niet? Zo meegegeven aan uw relaties tijdens een bezoek of mee bij een bestelling gestoken. Wat u produceert of levert, wie uw doelpubliek is, maakt op zich niet uit. Iedereen trekt er eens graag op uit en als ze dan zelf, of de kinderen, kunnen ontspannen met uw bedrukte strandbal, treft uw relatiegeschenk doel.

Bedrukte strandballen: levendig en opvallend

Uw logo op een bal met een diameter van 16, 26 of zelfs meer dan 40 centimeter. Rondborstiger kan uw logo haast niet in het zicht komen. In een enkele kleur, met verschillende kleurvakken of zelfs als een wereldbol. Fijn om op een subtiele manier het internationale karakter van uw bedrijf te benadrukken . U kunt zelfs strandballen bedrukken met een lampje in. Een hippe en catchy giveaway om een feeërieke sfeer op te roepen op festivals. Strandartikelen zijn relatiegeschenken die zorgen voor fun, sfeer en … promotie, natuurlijk.

Strandballen bedrukken: promotie die uw naam hoog houdt

Uw logo op een lichtvoetig en luchtig relatiegeschenk als een strandbal bedrukken, is een precisiewerkje waarbij onze drukkampioenen bij Allgifts.be al hun skills kunnen bovenhalen. Het plezier dat zij hebben in hun werk, vertaalt zich in een aangenaam en op het zonnig humeur werkend relatiegeschenk. Doe eens iets speciaals en schenk een strandbal. Klein en handig om mee te geven, groot en opzichtig als het gebruikt wordt. Promotie, gedragen door de adem van uw promoties.

8.7
1916 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999