Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Lente Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 2 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Lengte cm
Ga naar de producten ()

Springtouwen bedrukken

Jump! Een springtouw bedrukken is perfect wanneer u kinderen in uw doelgroep heeft. Maar ook volwassenen gebruiken ze. Springen is namelijk een ontzettend effectieve workout. Laat u dit speelgoed bedrukken voor kinderen? Dan is dat een uistekend idee! Kinderen gaan dankzij geschenken zoals deze weer naar buiten en komen aan hun beweging. Gezond!

14 producten

Een springtouw bedrukken: spring eruit met uw logo

Een relatiegeschenk waarvoor kinderen letterlijk staan te springen? Een springtouw bedrukken, natuurlijk. Pret verzekerd op de speelplaats en in de speeltuin, of gewoon, lekker in de tuin. Goed voor de conditie en ze slapen ervan als roosjes. Het is eens wat anders dan heel de dag computerspelletjes spelen. Hun ouders zullen u dankbaar zijn. En als niemand kijkt, wagen ze zelf ook al eens een sprongetje, al is het maar uit nostalgische overwegingen.

Bedrukte springtouwen voor gezellige drukte.

Verras scholen en laat een springtouw bedrukken als sportief speelgoed. Geef een springtouw mee aan uw personeel als de zomervakantie voor de deur staat: de kinderen zorgen ervoor dat uw logo vrolijk meegeniet van de vakantie. Springtouwen vindt u in verschillende uitvoeringen bij ons. Met kunststofgrepen en een koord van 2 meter lang; met een houten handvat in een leuk dierenfiguurtje of, voor de extra-sportievelingen, zelfs met een digitale telfunctie! Fijn om uit te delen in uw speelgoed- of sportzaak, in uw fitnessruimte of als extraatje bij de introductie van een nieuw snoepje.

Een springtouw bedrukken: spelenderwijs reclame maken

Speelgoed doet het altijd goed als relatiegeschenk. Het gejoel van spelende kinderen op zich al de trekt de aandacht, fijn dus als uw logo daartussen opvalt. Daar zorgen wij bij Allgifts.be wel voor. Uw logo is bij ons in vaardige handen. Wij zetten het desgewenst om in gevectoriseerd artwork zodat u ten allen tijde zeker ervan kunt zijn dat het professioneel op uw gekozen relatiegeschenk prijkt. Zichtbaarheid is alles: wij beheersen alle gangbare en moderne druktechnieken zodat niemand naast uw relatiegeschenk kan kijken. 20 jaar marktervaring: dat kan tellen!

 

8.7
1903 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999