+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

USB sticks 32 gb

(13)

USB sticks 32 gb bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte usb sticks 32 gb relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals usb sticks 32 gb bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk usb sticks 32 gb met opdruk of zonder opdruk.

4.6 door 8 klanten

Een goedkope USB stick 32GB: een relatiegeschenk met professionele uitstraling

Wanneer u besluit om als relatiegeschenk een goedkope USB stick 32GB aan te bieden, hebt u een giveaway die zijn, in dit geval opslagcapaciteit, in goud waard is. Tegelijk geeft u uw relaties een stille hint hoe belangrijk het is om regelmatig een backup te maken van hun belangrijke gegevens. Meestal wordt voorbijgegaan aan dit gegeven, totdat de pc of laptop een keer kuren begint te vertonen. Godzijdank hebben ze dan alles opgeslagen op uw relatiegeschenk. Een USB stick bedrukken als preventiemaatregel: uw vooruitziendheid wordt geprezen!

Een USB stick bedrukken: uw merk als redder in nood

Gelukkig ligt de tijd, dat alle backups op cd’s of dvd’s moest weggeschreven worden, al een tijdje achter ons. Alles past nu op een handige, goedkope USB stick 32GB, het equivalent van zowat 8 dvd’s! Een cool relatiegeschenk dus voor uw mediazaak, maar ook als eindejaarsgeschenk aan uw relaties, personeel en klanten. Het grote volume zorgt ervoor dat uw relatiegeschenk voortdurend gebruikt wordt, wat uw naam in de herinnering houdt. Laat een USB stick bedrukken en het logo op dit relatiegeschenk zal heel wat bureaus en hobbyruimtes sieren. Schenk er een lanyard bij en in uw giveaway valt nog meer op.

Een goedkope USB stick 32GB: een reminder die raad weet

Iedereen, van student tot fotograaf, weet een handige memorystick te waarderen. Men kan nooit geheugen genoeg hebben. Een USB stick bedrukken betekent levendige belangstelling voor uw merk. Uw logo kan dus maar beter sprankelend op dit relatiegeschenk staan. Geen probleem voor het team van Allgifts.be. Zij bedrukken uw gegeerde giveaway met de nodige panache. Zij zorgen ervoor dat u een relatiegeschenk te bieden hebt dat iedereen het nakijken geeft. Reken op de service van Allgifts.be en u doet goede zaken.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster