Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid Beursartikelen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Materiaal
Ga naar de producten ()
Reset filters
1 producten

Sportsweaters bedrukken

Sportsweaters bedrukken? Uitstekend idee! Als relatiegeschenk of om een team te sponsoren, het kan allemaal. Hoe gaaf is het wanneer een team gezamenlijk in dezelfde presentatieoutfit aankomt? En hoe mooi is het dan als úw logo daarop staat? Onze sportsweaters zijn comfortabel, goed en goedkoop. Neem eens een kijkje! Advies nodig over wat voor u het beste relatiegeschenk is of op welke manier dit het beste bedrukt kan worden? Bel of mail onze gespecialiseerde mensen via bovenstaande contactgegevens en ze helpen u verder!

Waarom zou u sportsweaters bedrukken?

Sportsweaters bedrukken als relatiegeschenk? Uw relatie zal zeker weten blij zijn met zo’n gift! Om te sporten, maar ook juist voor een avondje op de bank kunnen sportsweaters met logo ideaal zijn. We hebben allerlei soorten en maten aan sportsweaters met logo. Kijk eerst eens rustig rond, kies de juiste sweater en kleur en laat uw sportsweaters bedrukken! U kunt ze ook uitproberen. Dat kan door een sample op te vragen. bestel daarna binnen 10 dagen en u mag het onbedrukte proefexemplaar gratis houden!

Na uw akkoord, bedrukken wij de sportsweaters met logo

Het verschilt vaak per soort hoe we de sportsweaters bedrukken. Soms staat er 1 beschikbare drukmethode en soms zijn het er meer. Staan er meerdere, dan kunt u zelf kiezen. Vaak is het zo dat bij de ene methode een bedrukking in kleur mogelijk is en bij de andere niet. In hoeveel kleuren u kunt drukken, hangt af van de druktechniek. U kunt er zeker van zijn dat wij uw sportsweaters bedrukken zoals u dat in gedachten had. Voordat we drukken, krijgt u een digitale drukproef voor akkoord.

Kijkt u mee?

Wist u dat transparantie bij ons hoog in het vaandel staat? Wanneer u bestelt, kunt u alles een beetje meekijken. Hoe het resultaat eruit komt te zien, is via de drukproef te zien. Naast de drukproef krijgt u een unieke code voor het track & tracesysteem toegestuurd.

8.9
2140 Beoordelingen
8.9 Op basis van 2140 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999