Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid Beursartikelen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Model
Kwaliteit
Ga naar de producten ()
Reset filters

Sport polo's bedrukken 

Laat sport polo’s bedrukken met uw logo en u heeft dat teamgevoel zeker weten te pakken! Hoe mooi is het wanneer het team aankomt en weggaat bij een sportwedstrijd, met allemaal dezelfde bedrukte sport polo’s? en hoe tof is het om uw logo daarop te hebben staan? Natuurlijk kunt u sport polo’s bedrukken ook gebruiken voor bijvoorbeeld kleding van sportleraren, met het logo van de school. Of wanneer leerlingen aan een toernooi meedoen. Dan hebben ze natuurlijk wel iets nodig wat laat zien waar ze vandaan komen. Wacht niet langer en laat uw sport polo’s bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam!

Bedrukte sport polo's met uw logo 

Ook een idee: sponsor een team en laat uw sportpolo’s bedrukken! Of het nu om voetbal gaat, volleybal, korfbal… Het maakt niets uit voor welke sport u de bedrukte sport polo’s gebruikt. Zeker weten dat uw team of uw relaties superblij zullen zijn wanneer ze deze gave kleding mogen ontvangen. Zoek iets moois uit en voorzie de polo’s van uw logo of bedrijfsnaam! Advies nodig over welke optie nu het beste is voor u? Bel of mail onze gespecialiseerde mensen. Zij staan tijdens kantooruren altijd voor u klaar!

Het scherpste drukresultaat 

We voorzien uw polo’s van uw logo door middel van de beste druktechniek. Die hangt af van het materiaal. Wij zoeken altijd de beste technieken voor u uit! Samen met onze gratis logoservice, die uw logo optimaal maakt voor bedrukking, zorgen wij voor het allerbeste, scherpste resultaat. En dat kunt u natuurlijk altijd een beetje meekijken. U krijgt namelijk een digitale drukproef voor akkoord. U hoeft alleen maar uw voorkeuren aan te geven, uw logo te uploaden en akkoord te geven!

U bestelt makkelijk en snel op Allgifts

Transparantie heeft altijd hoog in het vaandel gestaan. Daarom kunt u, naast de bedrukking, ook de verzending een beetje meekijken met ons track & tracesysteem. Met de unieke code uit uw mailbox, kunt u uw pakket op de voet volgen!

8.9
2123 Beoordelingen
8.9 Op basis van 2123 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999