Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid Beursartikelen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters
1 producten

Trainingsjacks bedrukken

Trainingsjacks bedrukken voor het hele team? Dat doet u natuurlijk hier! We hebben allerlei verschillende stoere, sportieve en comfortabele trainingsjacks in huis. Neem gerust even een kijkje. Deze trainingsjacks bedrukken we voor het sponseren van teams, maar natuurlijk ook als relatiegeschenk. Volleybal, voetbal, hockey… You name it! Onze jacks zijn overal voor geschikt. Hoe stoer is het om uw logo op een gaaf sportjack te hebben staan? Iedereen die het ziet, krijgt bij uw bedrijf alleen maar positieve, sportieve associaties!

Waarom trainingsjacks bedrukken?

Trainingsjacks bedrukken is altijd een goed idee. Zo’n jack kan dienen bij vrijwel elke sport. Het kan gewoon een trainingsvest op zichzelf zijn, maar trainingsjacks bedrukken kan ook als onderdeel van een heel pak. Op zoek naar een compleet pak? Kijk ook eens naar onze trainingsbroeken! Kunt ook wel een beetje hulp gebruiken met het zoeken van het perfecte geschenk? Neem contact op via bovenstaande contactgegevens! Onze gespecialiseerde mensen gaan graag voor u aan de slag.

Zo gaan we uw favoriete sportjack bedrukken!

Onze trainingsjacks bedrukken we op uiteenlopende manieren. De hoe we uw sportjack bedrukken ligt net aan het materiaal. Wij kiezen altijd de beste drukmethode voor u uit. Het kan zijn dat er meerdere technieken geschikt zijn. Dat kunt u zelf kiezen, maar ook dan kunt u ons uiteraard altijd om advies vragen. Uw logo komt in dit geval vaak op de zijkant te staan, of voorop één van de benen. Het kan ook zijn dat u meerdere drukposities kunt combineren. Maak er iets moois van!

Volg uw bestelling van deur tot deur

Omdat wij in onze 20 jaar marktervaring transparantie altijd belangrijk hebben gevonden, kunt u meekijken met wat er gebeurt wanneer u heeft besteld. Nadat u bestelt, maken wij een drukproef die we per mail naar u versturen. Wij gaan pas uw sportjack bedrukken wanneer u akkoord heeft gegeven op deze drukproef. Naast de drukproef ontvangt u een unieke code waarmee u uw bestelling van deur tot deur kunt volgen met onze track & tracemogelijkheid!

8.9
2123 Beoordelingen
8.9 Op basis van 2123 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999