Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid Beursartikelen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Beursartikelen Effectieve promotionele producten

Met deze must-haves val je tijdens een beurs pas echt op!

Beursartikelen met logo: een hoop effect!

Must have relatiegeschenken
Gadget freaks Bekijk onze gadgets

Effectieve promotionele producten!

Sta je met jouw bedrijf regelmatig op beurzen? Dan zijn giveaways zeer geschikt. Giveaways zijn namelijk kleine geschenken die gemakkelijk weg te geven zijn. Je kunt hierbij denken aan pennen, keycords, sleutelhangers enzovoort. Laat giveaways bedrukken voor jouw relaties, beursbezoekers of doelgroep.

De sleutel tot succes Bekijk onze sleutelhangers
Kom in contact met je klant, schrijf je doelgroep aan! Bekijk onze pennen

Op een beurs wil je zichtbaar zijn

Empower your brand

Vergroot je naamsbekendheid

Door het inzetten van promotionele producten maak je jezelf zichtbaar en laat je weten dat je er bent. Met een opvallend relatiegeschenk pak je altijd de aandacht van jouw doelgroep. Een bedrukt geschenk heeft altijd een positieve impact. Geloof in de kracht van bedrukte relatiegeschenken.

Giveaways

Een eerste indruk maak je maar één keer

Dress to impress
Professionaliteit uitstralen
"Straal herkenbaarheid en professionaliteit uit"
Professionaliteit uitstralen

Een heldere identiteit is belangrijk voor elke organisatie en onderneming.. Kleding bedrukken met jouw logo wordt veel gedaan om jouw merkbekendheid te verhogen. Laat zien wie je bent en waar je voor staat op bijvoorbeeld een beurs. Door personeel kleding te laten dragen voorzien van een bedrijfslogo zal jouw team gemakkelijk herkenbaar zijn op iedere gelegenheid.

Bekijk kleding
"Tassen zijn zeer effectieve reclamedragers"
Een tas vol promotiemateriaal!

Tassen zijn zeer geschikt om als giveaway weg te geven tijdens een beurs, evenement of conferentie. Tassen geven je ook de ruimte om jouw logo opvallend of juist subtiel te laten zien aan jouw doelgroep. Draagtassen kunnen keer op keer gebruikt worden en hierdoor maak je dus op een zeer effectieve manier reclame. Natuurlijk hebben we ook veel duurzame opties, zoals tassen van RPET of organisch katoen.

Bekijk draagtassen
Een tas vol promotiemateriaal!

In de smaak vallen doe je zó

Oók suikervrij
 

Je krijgt er geen genoeg van

Zoals bekend is bijna iedereen wel in voor een snoepje. Daarom is snoep het geschikte product om uit te delen aan prospects of klanten op een beurs of evenement. Snoep trekt gegarandeerd de aandacht van bezoekers. Snoep bedrukt met jouw logo of bedrijfsnaam zorgt ervoor dat mensen positief aan jouw bedrijf terugdenken. Ons assortiment bestaat uit tal van producten en de keuze is dan ook reuze. Wat dacht je van eetbaar papier, gedroogd fruit als snoepje, pepermuntjes, macarons, gummies en lollies? Wij leveren onze snoepjes ook in een glazen pot, blik of metalen doosje.

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999