I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Model
Ga naar de producten ()

Broeken bedrukken met uw logo

Een broek bedrukken is de ideale manier om al uw werknemers van een uniforme en aangepaste werkkledij te voorzien. Afhankelijk van de sector waarin uw bedrijf zich bevindt, kiest u andere bedrukte broeken zodat ze niet enkel mooi ogen, maar ook fijn zitten. Behalve het logo kunt u er ook voor kiezen om elke werknemer een broek met naam te bezorgen. Zeker in bedrijven waar de werkkledij niet elke dag mee naar huis genomen wordt, is dit handig om verwarring te voorkomen. En bovendien is het een leuke attentie naar de personeelsleden toe. Bij allgifts.be kunt u een broek bedrukken die helemaal aansluit bij de missie en visie van uw onderneming.

Bedrukte broeken bij evenementen

Behalve bedrukte broeken vindt u bij allgifts.be ook dito sweaters en polo's. Deze zijn erg leuk als relatiegeschenk of om op evenementen te dragen. Wanneer uw personeel een broek met naam aan heeft, kan iedereen ze makkelijk en snel herkennen. Hebt u een eigen sportteam binnen het bedrijf, dan is een broek bedrukkenperfect om aan te tonen dat u deze activiteit wil steunen. De teamleden dragen een broek met naam vast met veel trots.

Een broek bedrukken als promotiemateriaal

Hoewel bedrukte broeken misschien niet het meest voor de hand liggende promotiemateriaal zijn, zult u er wel hoge ogen mee gooien. Zeker bedrukte broeken die makkelijk en comfortabel zitten, scoren erg goed bij klanten. Ze worden vaak gedragen tijdens de vrije tijd waardoor uw logo en bedrijfsnaam op heel wat plaatsen opgemerkt worden.

 

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts.be

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018