+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

USB sticks

(95)

Wanneer uw geheugen vol zit, neemt de USB stick het van u over. Handig! Bij Allgifts.nl heeft u de keuze uit diverse vormen, verschillende geheugens. Voor elk einddoel en budget een passende stick.

USB sticks bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte usb sticks relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals usb sticks bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk usb sticks met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 228 klanten

Relatiegeschenk of promotie? Laat eens een USB stick bedrukken!

Als er één gadget is die zijn gebruiksgemak heeft bewezen, dan is dat wel de USB stick. U kunt er heel wat gigabytes aan data op kwijt om over te zetten van een computer naar een andere computer of tablet. Tegenwoordig kunnen we haast niet meer zonder USB stick. Daarom is een USB stick een ideale manier om uw bedrijf bij bestaande en nieuwe klanten onder de aandacht te brengen en te houden. Vele bedrijven bieden al bedrukte USB sticks aan als promotie. Bij Allgifts.be hebt u de keuze uit een ruim assortiment aan USB sticks en laat u eenvoudig en snel uw USB stick bedrukken.

USB stick bedrukken: leuke attentie voor klanten en medewerkers

Bedrukte USB sticks zijn een heel aardig cadeautje voor uw bestaande en nieuwe klanten, maar ook kunt u ze aan uw eigen medewerkers geven als blijk van waardering. Het assortiment van Allgifts.be is zo groot dat er altijd een USB stick bij zit die bij uw bedrijf past. We hebben eenvoudige USB sticks met een draaimechanisme om de microchips te beschermen, maar ook opvallende modellen in de vorm van bijvoorbeeld een armband, een sleutel of zelfs een creditcard. Laat zien dat u bewust omgaat met het milieu met bedrukte USB sticks van gerecycled materiaal of laat een USB bedrukken die multifunctioneel is, zoals een balpen met USB stick en laseraanwijzer.

Laat uw USB bedrukken bij Allgifts.be

Bij Allgifts.be kunt u heel eenvoudig bedrukte USB sticks bestellen om deze te gebruiken als relatiegeschenk of om uw bedrijf te promoten op evenementen zoals beurzen. Wij kunnen uw USB bedrukken met uw bedrijfslogo, maar u kunt ook een USB bedrukken met een slogan of kiezen voor custom made USB sticks. Wilt u uw klanten nog een extraatje aanbieden bij een USB stick? Kijk dan ook bij onze andere computer accessoires, zoals USB hubs of een simkaart back-up tool. Neem gerust contact op als u vragen of specifieke wensen hebt. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster