Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Kwaliteit g/m2
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Washandjes bedrukken

Washandjes kun je prima in een mooi pakketje opnemen en als geschenk weggeven. Maar ook bijvoorbeeld hotels hebben baat bij bedrukte washandjes. Washandjes kun je vaak zowel bedrukken als borduren. Toch iets anders of een washandje combineren? Bekijk bijvoorbeeld eens onze handdoeken!

1 producten

Washandjes met logo, waarom?

Washandjes bedrukken? Waarom zou u dat doen? Laten we beginnen met het feit dat washandjes door door zowel jong als oud gebruikt worden. Kleine kinderen spelen bijvoorbeeld tijdens het douchen al van jongs af aan met een washandje.  Tevens staat een mooie set van washandjes altijd luxe in de badkamer. Daarom zijn deze producten mooie geschenken voor uw relaties. Laat washandjes bedrukken met het logo of de bedrijfsnaam van uw bedrijf. Heeft u er al aan gedacht dat u als hotelketen of zorginstelling ook washandjes bedrukken of borduren kunt? Dit wekt een zeer professionele indruk!

Washandjes borduren of toch bedrukken?

Afhankelijk van het product, is het mogelijk om washandjes te bedrukken of te laten borduren met uw logo en/of tekst. Kijk daarom bij uw favoriete product bij de druktechniek wat er mogelijk is. Soms is het mogelijk te kiezen uit beide mogelijkheden! Persoonlijk vinden wij een borduring op textiel zorgen voor nét dat beetje extra luxe. Uiteraard kunt u het washandje ook onbedrukt bestellen.

Bedrukte washandjes voor relaties  

Allgifts.nl heeft heerlijke zachte, donzige washandjes in haar assortiment. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor dit groene washandje dat heerlijk zacht aanvoelt en in verschillende kleuren te bestellen is. Let u ook op de details? Zo heeft het ene washandje een band van 4 cm., en de ander juist weer een handig ophanglusje. Wist u dat waslapjes ook veel verwerkt worden in eindejaarsgeschenken of relaxpakketten? Vaak in combinatie met een luxe badlaken.

Gratis digitale drukproef vooraf

Omdat we het belangrijk vinden dat u weet hoe uw favoriete washandje eruit komt te zien, sturen we u nadat u uw bestelling heeft geplaatst een gratis digitale drukproef. Zo weet u op welke positie en in welke grootte uw artwork op het product komt te staan. De washandjes bedrukken we pas nadat u akkoord op de proef heeft gegeven. Om de kwaliteit van het product te beoordelen, raden wij altijd aan een sample op te vragen (deze is gratis, als er een bestelling uit de samples voortkomt). Oh, en wist u ook al dat wij uw pakket gratis bezorgen binnen de Benelux?

9
2058 Beoordelingen
9 Op basis van 2058 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999