Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Winter Tassen Kerstgeschenken Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Ga naar de producten ()

Sportsokken bedrukken

Om de sportoutfit compleet te maken is sportsokken bedrukken een uitstekend idee! Voor voetbal, maar ook voor andere sporten is het hartstikke leuk om het hele team dezelfde sokken te geven, en dan met uw logo! Denk aan bijvoorbeeld bedrijventoernooien, waarbij het superstoer staat wanneer iedereen hetzelfde complete tenue heeft.. Hetzelfde broekje, matchend shirt en bijpassende sportsokken met logo! Uiteraard zijn onze sportsokken met logo ook perfect geschikt voor sportverenigingen zelf. Kies uw soort, maten en kleur en laat nu uw sportsokken bedrukken!

Waarom sportsokken bedrukken?

Zeker weten dat u superprofessioneel overkomt wanneer u en uw team uw logo dragen. Sportsokken bedrukken is niet alleen hartstikke gaaf, maar deze sportsokken met logo dienen natuurlijk ook als reclamedrager. Iedereen ziet direct om welk bedrijf het gaat. Onbewust zult u in het hoofd van iedereen die uw logo ziet, blijven hangen! Laat dus sportsokken bedrukken en verover die voorkeurspositie!

Sportsokken met logo? Zo werkt 't!

De sportsokken bedrukken we op verschillende manieren, omdat we verschillende soorten sokken hebben. Het ligt net aan het materiaal of aan de vorm welke techniek we toepassen. U kunt ervan uitgaan dat wij altijd de beste druktechnieken selecteren, voor het beste resultaat! Wij hebben namelijk allerlei mensen die alles weten van het bedrukken van reclamedragers. Daarnaast hebben we een gratis logoservice, die wanneer nodig uw logo omzet in het scherpst mogelijke bestand. Daardoor kunt u altijd uitgaan van een haarscherpe bedrukking!

Gratis digitale drukporef

Wij zullen door middel van een digitale drukproef altijd checken of dit is wat u in gedachten had. Na bestelling gaan wij deze voor u maken en sturen we die per mail naar u op voor akkoord. Zodra u groen licht geeft, gaan wij snel maar heel secuur voor u drukken. Wist u al dat u bij ons uw bestelling van deur tot deur kunt volgen? Wij hebben een track & tracesysteem dat u precies kan tonen waar uw pakket zich bevindt en wanneer u het kunt verwachten. Best wel handig!

 

9
1779 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999