I.v.m. Koningsdag zijn wij vrijdag 27 april niet aanwezig. Maandag 30 april staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Aantal
Vanafprijs
0.3
1.6
-
Kleur
Toon alles
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Laatst bekeken

5 producten Sorteren op:
4.4 door 18 klanten
  • vorige
  • 1 / 1
  • volgende
  • vorige
  • 1
  • volgende

Een zonneklep bedrukken voor een stralend logo

Tennissers maken er veelvuldig gebruik van, net zoals zonnekloppers en natuurliefhebbers: zonnekleppen in alle kleuren en formaten. Leden van bijvoorbeeld vissersclubs laten dan weer vaak een zonnehoed bedrukken om hun vereniging te promoten. Een ideaal hoofddeksel dus om te gebruiken voor promotionele doeleinden. Situeert uw afzetgebied of activiteit zich in vrijetijds- en sportbeleving, dan hebt u met een bedrukte zonnehoed of –klep een relatiegeschenk bij uitstek dat nauw aansluit bij de aard van uw product.

Altijd een vakantiegevoel met uw logo

Een bedrukte zonneklep of –hoed is een balsem voor het humeur. De lippen krullen automatisch omhoog bij de aanblik van dit speelse en luchtige accessoire. Bovendien bewijst het zijn nut. U kunt een zonneklep bedrukken om meer exclusieve omgevingen attent te maken op uw merk, zoals een golfterrein. Uitgesproken sociale evenementen zoals een stadsloop of een muziekfestival kunt u eveneens opleuken met een leuke zonneklep. Er zijn gelegenheden te over die zich uitstekend lenen tot het uitdelen van dit sympathieke relatiegeschenk. Wilt u de mogelijkheden exploiteren die we bij Allgifts.be hebben om op sportief gebied promotie te voeren, dan komt u bij ons zeker aan uw trekken.

Een zonneklep bedrukken: uw logo in het zonnetje

Met onze relatiegeschenken kunt u alle kanten uit. Een zonneklep of zonnehoed bedrukken is ons métier, net zoals we dat doen met ontelbare andere artikelen. Geen idee is ons te gek en wij zetten al onze ervaring in het werk om samen met u het meest geschikte relatiegeschenk te bedenken. U ontvangt altijd een drukproef op voorhand voor akkoord. Allgifts.be weet hoe belangrijk relatiegeschenken kunnen zijn en levert dan ook topkwaliteit, of u nu een pen of een zonneklep bedrukken laat.

 

Meer informatie

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2018 Allgifts.be

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award