+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Zonnehoeden

(7)

..

Zonnehoeden bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte zonnehoeden relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals zonnehoeden bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk zonnehoeden met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 32 klanten

Zonnehoedjes bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo

Zonnehoedjes bedrukken is een absolute must wanneer u op zoek bent naar een relatiegeschenk aan het begin van de zomer. Het cadeau sluit dan perfect aan bij het seizoen en zal veelvuldig gebruikt worden. Een groot voordeel want de bedoeling van bedrukte zonnehoeden is natuurlijk dat ze opgemerkt worden en daarmee ook uw logo of bedrijf. Behalve zonnehoedjes bedrukken kunt u ook andere zomerse give-aways vinden zoals shirts of zonnebrillen. Bij allgifts.be kunt u uit een ruim assortiment leuke gadgets kiezen die uw klanten of werknemers graag zullen ontvangen.

Bedrukte zonnehoeden voor warme dagen

Het ideale geschenk voor werknemers of klanten is een geschenk dat veelvuldig wordt gezien. Op deze manier krijgt uw bedrijf meer aandacht en onthouden mensen uw logo. Zonnehoedjes bedrukken is zeker een juiste manier om aan deze visibiliteit te werken. Wanneer uw klanten of personeel op vakantie gaan, is de kans groot dat de bedrukte zonnehoeden veel worden gedragen. Vooral wanneer u een leuk model uitzoekt met een dito bedrukking. Een sobere versie met uw logo is een aanrader, maar ook een vrolijke of grappige slagzin behoort tot de mogelijkheden. Ga voor een effen, wit hoedje dat overal bij past of een kleurrijk exemplaar dat gezien mag worden.

Kies voor zonnehoedjes met logo als gift op evenementen

Ook wanneer u deelneemt aan evenementen is een bedrukte gift een must. Iedereen vindt het aangenaam om iets te krijgen en standhouders met parafernalia trekken nagenoeg altijd meer volk. Zonnehoeden doen het vooral goed wanneer het buiten warm is. In de winter kunt u eventueel mutsen of sjaals overwegen.

 

 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster