+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Lampen

(50)

Lampen bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte lampen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals lampen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk lampen met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 62 klanten

Laptop lampje bedrukken

v.a. € 0,43

Handtaslampje bedrukken

v.a. € 0,49

ABS treklamp bedrukken

v.a. € 1,87

LED lamp bedrukken

v.a. € 3,59

LED lamp bedrukken

v.a. € 3,90

Hoofdlamp bedrukken

v.a. € 3,28

Hoofdlamp bedrukken

v.a. € 2,10

ClipLED lampje bedrukken

v.a. € 0,43

HandsFree lampje bedrukken

v.a. € 1,87

LED lamp bedrukken

v.a. € 5,72

CardLED lampje bedrukken

v.a. € 0,39

Bureaulampje bedrukken

v.a. € 2,10

TABLE TORCH bedrukken

v.a. € 2,44

LED Solarlamp bedrukken

v.a. € 4,67

Bureaulamp bedrukken

v.a. € 3,90

Koplamp bedrukken

v.a. € 3,12

Tip!
Pull lamp bedrukken

v.a. € 2,91

Helper lamp bedrukken

v.a. € 2,30

Camping licht bedrukken

v.a. € 4,08

Een lamp bedrukken: zet uw logo in de schijnwerper

Als u een lamp bedrukken laat als relatiegeschenk kunt u vele kanten uit. Op zich heeft dit presentje al een symbolische waarde: u laat namelijk uw licht schijnen over zaken die uw relatie aanbelangen. Het kan een hulp zijn voor de doe-het-zelver, een veiligheidsitem voor fietser en wandelaar of een decoratief element voor thuis of op kantoor. Een bedrukte lamp is dus een slimme zet om uw merk letterlijk te doen stralen. Denkt u zich maar eens het effect in als u bijvoorbeeld als verzekeraar of gemeentebestuur een knipperende veiligheidsbutton uitdeelt aan scholen met het oog op de veiligheid en zichtbaarheid van de kinderen.

Licht geven is sfeer creëren.

In ons ruim aanbod van lampen vindt u alles: van feeërieke sfeermakers tot no-nonsense lichtbronnen. Een gekleurde lamp in de vorm van een fles of lantaarn op zonne-energie om de tuin om te toveren tot een kleurrijke oase. Een uitschuifbare werklamp of hoofdlamp voor werknemers én klanten van autogarages. Zaklampen, ledlampen, bureaulampen: als het licht geeft, vindt u het bij ons. Naast een lamp bedrukkenwij ook andere giveaways die uw logo alle recht aan doen. U hebt een idee? Wij hebben de oplossing. 20 jaar marktervaring staan ter uwer beschikking .

Een lamp bedrukken is uw logo benadrukken

Van campinglamp tot een lichtstaaf in de vorm van een pen: in welke markt u ook opereert, met een bedrukte lamp krijgt iedereen uw logo in het vizier, dag en nacht. Doordat u de keuze hebt van retro exemplaren tot futuristisch aandoende modellen, vindt u zeker een lamp die aansluit bij het karakter van uw product. Bij Allgifts.be zorgen we er met onze specialisten voor dat de lamp en uw logo een unieke eenheid vormt die zijn effect niet mist.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster