Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Nieuwe relatiegeschenken Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken Kerst
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Strandspelletjes bedrukken: moet er nog zand zijn?

Inderdaad. Wanneer u strandspelletjes bedrukken laat als ludieke giveaway, geeft u uw relaties al een optie op een onbezorgde vakantietijd. Het zand denken ze in gedachten er al bij. Daarbij, strandspelletjes voelen zich net zo goed thuis in de tuin of op de speelstraat. Het is een artikel dat in elk tuinhuisje zijn plaats vindt en steevast wordt meegenomen op een dagtrip naar de zee. Zandkastelen, gebouwd met uw logo: voor een keer zal zand een goed fundament zijn voor een geslaagde promotiecampagne!

Bedrukte strandspelletjes: promotie met plezier

Een houten beachball set is niet alleen een prettig tijdverdrijf, het zegt ook nog eens iets over uw ecologisch bewustzijn. Of een beachball set die kan omgetoverd worden tot een spelletje mens-erger-je-niet voor als de zon het even laat afweten. Met strandspelletjes bedrukken kunt u verrassende dingen doen. Of u ze nu uitdeelt tijdens de feestdagen of aan het begin van de zomerperiode, maakt op zich niet zoveel uit. U bezorgt uw relaties een zonnig gevoel en een goed humeur. Terwijl ze opgaan in het spel met uw strandspelletje, geeft uw logo aan wie verantwoordelijk is voor dat plezier.

Strandspelletjes bedrukken: zon, zee en uw logo

Het hoofddoel van elk relatiegeschenk is natuurlijk promotie voeren voor uw merk. Als u dat nu doet met een pen of een exclusieve wijnset: uw logo vormt de rode draad. Dat is met strandspelletjes niet anders. Hoe klein of groot uw relatiegeschenk ook is, allemaal worden ze met eenzelfde toewijding en liefde voor het vak bedrukt. Allgifts.be dankt zijn succes aan de gedrevenheid van de mensen die er werken, de uitgebreide en transparante service en de directe betrokkenheid met u.

9
1564 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999