+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Wandklokken

(58)

Wandklokken bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte wandklokken relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals wandklokken bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk wandklokken met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 37 klanten

Wandklok bedrukken

v.a. € 4,99

Wandklok bedrukken

v.a. € 13,11

Stationsklok bedrukken

v.a. € 14,34

Wandklok bedrukken

v.a. € 3,56

Wandklok bedrukken

v.a. € 10,81

Solar wandklok bedrukken

v.a. € 9,07

Wandklok Bago bedrukken

v.a. € 6,46

Wandklok bedrukken

v.a. € 38,94

Wandklok bedrukken

v.a. € 9,71

Wandklok bedrukken

v.a. € 13,60

Wandklokken bedrukken: bijtijdse promotie

Dankzij de centrale plaats die een wandklok in een ruimte inneemt, is dit een relatiegeschenk dat zich uitstekend ertoe leent om uw logo onder de aandacht te brengen. Wandklokken bedrukken is dan ook een slimme zet om doeltreffend promotie te voeren. Dagelijks wordt uw relatiegeschenk tientallen keren geraadpleegd en even zoveel keren prent uw logo zich in het geheugen van zij die het uur willen weten. Laat een klok bedrukken en iedereen weet hoe laat het is, zeker wat uw logo betreft.

Een klok bedrukken met logo: iedere seconde telt

Rond of vierkant, met analoge of digitale tijdsaanduiding, in combinatie met een weerstation of kalender: u vindt het allemaal bij Allgifts.be. U kunt kiezen voor een retro design, sjiek en stilistisch of eerder speels, zoals een wandklok in de vorm van een uit de kluiten gewassen horloge. Of u het nu schenkt als een luxe relatiegeschenk of als een item voor op de werkplek: dit relatiegeschenk kwijt zich met overgave aan zijn taak: uw logo op een doeltreffende wijze in de herinnering brengen. Laat wandklokken bedrukken om uit te delen: uw logo krijgt ieder uur van de dag de nodige aandacht.

Een klok bedrukken: zoals uw klokje tikt bij u relatie, tikt het nergens

Een klok bedrukken met logo, het lijkt misschien wat gewoontjes, maar dat is zonder de kunstenaars van Allgifts.be gerekend. Dankzij onze verschillende druktechnieken zoals de doming-techniek kunnen wij wandklokken bedrukken met uw logo in een 3D-effect. Zo wordt een wandklok plots een exclusief relatiegeschenk dat niet alleen vanwege zijn bruikbaarheid, maar ook vanwege de mooie opdruk aandacht genereert. In zee gaan met Allgifts.be betekent dat u een partner hebt die dankzij zijn doorgedreven service van uw promotiecampagne een onweerstaanbaar succesnummer maakt.

Stem op ons!

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster