Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Model
Kwaliteit
Ga naar de producten ()
Reset filters

Blouses bedrukken

Blouses of overhemden zijn ideaal om te bedrukken. Vooral als personeelskleding, voor personeel dat wat netter gekleed moet zijn. De horeca is hier een uitstekend voorbeeld van. Blouses zijn dan voornamelijk voor de vrouwen een goede uitvinding. In tegenstelling tot overhemden zijn blouses vaak wat getailleerd, voor een nette en stijlvolle uitstraling!

2 producten

Bedrukte blouses voor je personeel

Blouses stralen een hoop stijl uit en zijn er in allerlei kleurtjes. Met korte en lange mouwen. Vaak kun je ze bedrukken op de borst en/of op de rug, in het groot. Met een bedrukte blouse zien je gasten of klanten direct waar jij van bent en zo blijft de bedrijfsnaam ook nog eens goed in het geheugen hangen. Blouses zijn vrijwel altijd voor dames. Nette werkkleding voor de heren nodig? Dan zijn overhemden de beste optie. 

Blouses met logo 

Een bedrukte blouse als werkkleding zorgt voor een goede, herkenbare uitstraling naar je klanten of gasten. Maar dat niet alleen. Het zorgt bij je personeel onderling ook voor eenheid. Je bent hetzelfde gekleed en daardoor zullen je mensen nog meer saamhorigheid voelen. Dat heeft natuurlijk een enorm positief effect op de team spirit. 

Bedrukte blouses bestellen

Bij kleding bestellen is de maat natuurlijk vaak een dingetje. Wie heeft welke maat nodig en hoe vallen de kleren? Dat is lastig inschatten op een website. Daar hebben wij iets op! Je kunt altijd een sample bestellen en checken of de maat goed uitvalt. Is de maat goed, dan kun je al je voorkeuren aangeven wat betreft bedrukking en levering. Dan upload je je artwork dat erop gedrukt moet worden. Daarna maken wij een drukproef voor je klaar en vragen we je om akkoord. Is dat allemaal rond, dan gaan we snel aan de slag en heb jij zo snel mogelijk je stijlvolle bedrijfskleding in huis!

9
2110 Beoordelingen
9 Op basis van 2110 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999