I.v.m. Koningsdag zijn wij vrijdag 27 april niet aanwezig. Maandag 30 april staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Aantal
Vanafprijs
0.4
2.9
-
Kleur
Toon alles
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Laatst bekeken

Zonnehoedjes bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo

Zonnehoedjes bedrukken is een absolute must wanneer u op zoek bent naar een relatiegeschenk aan het begin van de zomer. Het cadeau sluit dan perfect aan bij het seizoen en zal veelvuldig gebruikt worden. Een groot voordeel want de bedoeling van bedrukte zonnehoeden is natuurlijk dat ze opgemerkt worden en daarmee ook uw logo of bedrijf. Behalve zonnehoedjes bedrukken kunt u ook andere zomerse give-aways vinden zoals shirts of zonnebrillen. Bij allgifts.be kunt u uit een ruim assortiment leuke gadgets kiezen die uw klanten of werknemers graag zullen ontvangen.

Bedrukte zonnehoeden voor warme dagen

Het ideale geschenk voor werknemers of klanten is een geschenk dat veelvuldig wordt gezien. Op deze manier krijgt uw bedrijf meer aandacht en onthouden mensen uw logo. Zonnehoedjes bedrukken is zeker een juiste manier om aan deze visibiliteit te werken. Wanneer uw klanten of personeel op vakantie gaan, is de kans groot dat de bedrukte zonnehoeden veel worden gedragen. Vooral wanneer u een leuk model uitzoekt met een dito bedrukking. Een sobere versie met uw logo is een aanrader, maar ook een vrolijke of grappige slagzin behoort tot de mogelijkheden. Ga voor een effen, wit hoedje dat overal bij past of een kleurrijk exemplaar dat gezien mag worden.

Kies voor zonnehoedjes met logo als gift op evenementen

Ook wanneer u deelneemt aan evenementen is een bedrukte gift een must. Iedereen vindt het aangenaam om iets te krijgen en standhouders met parafernalia trekken nagenoeg altijd meer volk. Zonnehoeden doen het vooral goed wanneer het buiten warm is. In de winter kunt u eventueel mutsen of sjaals overwegen.

 

 

Meer informatie

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2018 Allgifts.be

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award