I.v.m. Koningsdag zijn wij vrijdag 27 april niet aanwezig. Maandag 30 april staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Aantal
Vanafprijs
0.8
1.4
-
Kleur
Toon alles
Materiaal
Merk
Ga naar de producten ()

Laatst bekeken

Bandana bedrukken: actieve klantenbinding

Bandana komt uit het Hindi en betekent letterlijk: binden. Laat dat nou net het doel zijn dat u voor ogen heeft: uw klanten aan u binden met het uitdelen van een bedrukte bandana. De gelegenheden waarbij een bandana bedrukken loont, zijn bijvoorbeeld grote sportwedstrijden zoals een Europees voetbalkampioenschap, maar net zo goed kan de lokale basketploeg aangemoedigd worden door vurige supporters die zich tooien met een bandana waar uw logo op prijkt. Elk evenement dat veel volk op de been brengt is een dankbaar platform waar u bedrukte bandana’s kunt uitdelen.

Een bedrukte bandana: hip en sportief 

Een bandana bedrukken met uw logo weerspiegelt dynamisme en trendgevoeligheid. Bij ons hebt u de keuze uit bandana’s in verschillende kleuren en uitgevoerd in diverse materialen zoals microfiber of katoen. Wielerwedstrijden, halve of hele stadsmarathons die zowat heel het jaar door georganiseerd worden: het zijn maar enkele voorbeelden waarvoor u een bandana bedrukken kunt. Dit item is bijgevolg niet seizoensgebonden en dus een ideaal medium om uw logo krachtig in beeld te brengen. Allgifts.be heeft nog veel meer inspirerende ideeën om via een sportartikel uzelf in de kijker te zetten.

Een bedrukte bandana: een populair geschenk

Een bandana is een nuttig accessoire dat graag aangenomen en veel gebruikt zal worden. U krijgt meer dan enkel een visuele respons. Door uw merk te verbinden met een uitgesproken, opvallend kledingstuk wordt men ook benieuwd naar wat er achter uw logo schuilgaat. Een bedrukte bandana hoeft trouwens niet louter gedragen te worden op een sportevenement. Jeugdclubs en scholen bijvoorbeeld zullen uit de bol gaan met zulk een handig en knap item. Allgifts.be heeft de juiste expertise om uw merk doeltreffend te promoten. 

Meer informatie

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2018 Allgifts.be

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award