+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Powerbanks

(244)

Milliampère uur (mAh) geeft de capaciteit van de lader aan. Hoe hoger de mAh-waarde, hoe langer de powerbank stroom geeft. Voor het beste resultaat adviseren wij u een powerbank met een capaciteit groter dan, of gelijk aan de capaciteit van uw apparaat. Een gemiddelde smartphone heeft een capaciteit van 2800mAh. Een gemiddelde tablet heeft een capaciteit van 7000 mAh. Klik hier voor meer informatie!

Powerbanks bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte powerbanks relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals powerbanks bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk powerbanks met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 149 klanten

SolarClip bedrukken

v.a. € 25,00

Laadstation bedrukken

v.a. € 11,71

Een powerbank bedrukken: energiek omgaan met uw logo

Een powerbank bedrukken is een erg krachtige en kernachtige manier om promotie te voeren. Uw logo krijgt er een dynamische dimensie bij. Met een mobiele oplader bewijst u uw relaties een grote dienst. Nu hoeven ze zich geen zorgen meer te maken als hun smartphone of tablet in het rood gaat: even aansluiten op uw bedrukte powerbank en ze blijven online. Hiermee wordt de hands-on mentaliteit van uw merk nog maar eens duidelijk onderstreept. Uw relaties zullen u dankbaar zijn.

Een bedrukte mobiele oplader: een veilig gevoel dank zij uw naam

Een powerbank bedrukken in de vorm van een boom. Ingebouwd in een tablethouder. Ultraplat of met handige zuignappen: de keuze is enorm bij Allgifts.be. U kunt er ieder soort publiek mee aanspreken en ze zijn dan ook moeiteloos te integreren bij hetgeen u verkoopt, of dit nu artikelen of diensten zijn. Een bedrukte powerbank is een oplossing voor uw personeel dat veel onderweg is of op een werf werkt. Het is een vernuftig en designvol stukje technologie dat zijn weg vindt in iedere handtas en laptoptas. Iedereen weet er wel raad mee. Uw logo op dit gegeerd relatiegeschenk doet wonderen voor uw merk.

Een powerbank bedrukken: uw logo op volle sterkte

Powerbanks zijn zo van die relatiegeschenken die al direct onmisbaar worden voor uw relaties. Uw logo klaar en duidelijk op zulk een giveaway is dus een must. Daarvoor kunt u rekenen op de gespecialiseerde kennis van Allgifts.be. Wij toveren uw logo om in gevectoriseerd artwork en overleggen met u hoe u het best uw mobiele oplader bedrukken kunt. Deze transparante werkwijze is kenmerkend voor heel het productieproces, van bestelling tot levering. Zo wordt uw relatiegeschenk niet alleen een uiterst handig gebruiksvoorwerp, maar ook nog eens een lust voor het oog.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster