Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Stroomsterkte MA
Capaciteit mAh
Bedrukking
Formaat
Ga naar de producten ()
Reset filters

Multifunctionele powerbanks bedrukken

Multifunctionele powerbanks zijn opladers die méér kunnen dan alleen opladen. Extra functies zijn o.a. een geïntegreerde zaklamp, speaker en visitekaarthouder. Uitleg over begrippen en welke powerbank het meest geschikt is voor uw bedrijf en natuurlijk uw doeleinden? Lees het op onze adviespagina

Wat is een multifunctionele powerbank?

Powerbanks an sich zijn tegenwoordig al onmisbaar. Handig wanneer uw relaties na een lange dag op pad te zijn geweest, met een lege batterij komen te zitten. Niets is minder waar: met een (opgeladen) powerbank bent u altijd verzekerd van bereikbare werknemers of relaties. Wat nóg leuker is dan powerbanks weggeven? Multifunctionele powerbanks uitdelen! Deze mobiele opladers doen niet alleen dienst als draagbare telefoonoplader, maar hebben 1 of meerdere extra functies. Zoals een zaklamp, visitekaarthouder, speaker, laserpointer, smartphonehouder, klok of noodhamer!

Het nut van multifunctionele powerbanks

Natuurlijk is het wijsheid om voorafgaand aan uw aankoop te bepalen waarvoor u de powerbanks wilt gaan gebruiken (stap 1 van het stappenplan om tot de geschikte powerbank te komen!). Waarom? Omdat elk mobiel device, zoals een smartphone, tablet of laptop, een andere capaciteit nodig heeft. Bovendien zijn er nog veel meer specificaties waar u op kunt letten bij de aanschaf van mobiele accu’s, die leest u op onze adviespagina over powerbanks. Terug naar waar we waren: het nut van een multi powerbank. Stel, uw relatie zoekt zijn weg in het pikkedonker naar zijn hotel. Probleem, want: batterij leeg, zaklamp kan niet aan (Google Maps kan dus ook niet ingezet worden). En nu? Ha, powerbank aansluiten en in de tijd dat de telefoon oplaadt, de zaklamp van de powerbank gebruiken. Handig!

Tip! Een multifunctionele powerbank met logo

Dat uw relaties een functioneel geschenk krijgen waar ze blij mee zijn, is één. Maar er valt meer uit te halen. Als u de oplader voorziet van een logo of bedrijfsnaam, wordt uw naam overal mee naartoe genomen. In de trein, in het vliegtuig, op het tentenkamp van dat leuke familieweekendje weg.. Een powerbank met logo bedrukken is heel gemakkelijk en levert u veel naamsbekendheid op! U upload zelf eenvoudig uw logo of gewenste tekst en wij doen de rest voor u. Goed om te weten: wij starten pas met het bedrukken van uw powerbank als u akkoord heeft gegeven op de (gratis) drukproef.

Testrapporten beschikbaar

Logisch, u wilt zeker weten dat u een veilig product aanschaft. Zéker omdat uw naam erop staat en de powerbank in feite uw visitekaartje is. Daar zijn we op voorbereid, want al onze producten beschikken over een testcertificaat. Klaar? Opladen maar!

9
2069 Beoordelingen
9 Op basis van 2069 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999