+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Tassen & Reizen

(1394)

Tassen & Reizen bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte tassen & reizen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals tassen & reizen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk tassen & reizen met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 1604 klanten

Plunjezak bedrukken

v.a. € 0,44

Bagagelabel bedrukken

v.a. € 0,26

Draagtas bedrukken

v.a. € 0,78

Reisetui bedrukken

v.a. € 0,91

PromoLine rugzak bedrukken

v.a. € 0,78

Boodschappentas bedrukken

v.a. € 2,81

Toilettas bedrukken

v.a. € 0,45

Bagagelabel bedrukken

v.a. € 0,74

Rugzak bedrukken

v.a. € 0,42

Tassen bedrukken: laat uw boodschap ronddragen

Boodschappentassen, rugzakken, koeltassen: als u er even over nadenkt, zijn bedrukte tassen een erg effectief medium om uw merk te promoten. Uw product in een op maat gemaakte tas geeft aan waar de klant dat artikel heeft gehaald, zo simpel is het. Bovendien is het altijd handig om in huis of in de auto te hebben. Als de bedrukte tas wordt meegenomen op reis, krijgt uw merk plots ook nog internationale belangstelling. Mensen gebruikten een tas doelmatig, dus uw bedrukte tas zal op de meest onverwachte plaatsen opduiken met naambekendheid als aangenaam gevolg.

Bedrukte tassen, een gelukte campagne

Tassen zijn er in alle maten en materialen. Uw kunt het model dus volledig afstemmen op uw product. Toiletzakjes, handige plunjezakken, stevige sporttassen, elegante draagtassen, allemaal hebben ze één ding gemeen: ze zijn de ideale dragers voor uw logo. Een tas bedrukken is dan ook overal voor toe te passen. Een bedrijfsbezoek kan afgesloten worden met documentatie in een stemmig bedrukte tas; uw personeel ermee uitrusten is wandelende reclame die bovendien een positieve uitstraling verspreidt. U profileert zichzelf als een betrokken werkgever. Bedrukte draagtassen zijn niet opdringerig; ze zijn vooral nuttig. Zo zijn er wel meer nuttige relatiegeschenken bij Allgifts.be.

Een tas bedrukken wekt vertrouwen

Tassen bedrukken met uw logo geeft niet alleen naambekendheid, maar wekt ook vertrouwen. Een potentiële klant zal sneller geneigd zijn tot een aankoop over te gaan als deze uw naam al heeft opgemerkt in het straatbeeld. U komt over als een zelfbewust producent als u een tas bedrukken laat om uw naam in de kijker te zetten. Allgifts.be heeft de nodige expertise in huis om u door middel van bedrukte tassen een geslaagde campagne te laten voeren.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster