+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Eco & Duurzaam

(61)

..

Eco & Duurzaam bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte eco & duurzaam relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals eco & duurzaam bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk eco & duurzaam met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 263 klanten

Bamboe neklint bedrukken

v.a. € 0,64

Solar charger bedrukken

v.a. € 17,44

Balpen Eco Leaf bedrukken

v.a. € 0,30

100% rPET sjaal bedrukken

v.a. € 2,56

100% rPET cap bedrukken

v.a. € 1,68

Eco relatiegeschenken: surf mee op de groene golf

Er gaat geen dag voorbij of de term ecologie komt in het nieuws. Eco is hot. U als ondernemer kunt eveneens het milieu een warm hart toedragen en dit kenbaar maken door het uitdelen van ecologische relatiegeschenken. U wint de sympathie van de mensen, profileert zich als een bekommerd producent en laat zien dat u er daadwerkelijk iets aan doet. Het milieu spreekt iedereen aan en duurzame relatiegeschenken zullen dan ook de nodige aandacht trekken. Handig toch als de mensen dan uw logo aantreffen op een artikel dat een ecologisch bewustzijn uitstraalt.

Duurzame relatiegeschenken: breed toepasbaar

Pennen, notitieboekjes, draagtassen, dynamo-zaklampen, een stappenteller op zonne-energie: een blik op onze collectie duurzame relatiegeschenken wakkert de inspiratie aan. Werkelijk elke doelgroep kunt u een plezier doen met eco relatiegeschenken. Van kruidenier tot grootwarenhuis, van school tot verzekeringskantoor: u vindt gegarandeerd een duurzaam relatiegeschenk bij ons waarmee u uw relaties een hart onder de ecologische riem steekt. Ideaal om bijvoorbeeld weg te geven tijdens het eindejaar, om met een goed voornemen het nieuwe jaar aan te vatten. Het aanbod aan kerst- en eindejaarsgeschenken is trouwens ook het bestuderen waard bij Allgifts.be.

Maak indruk, denk duurzaam

Met het milieu aan uw zijde hebt u een welwillende bondgenoot om uw logo aantrekkelijk in beeld te brengen. Duurzame relatiegeschenken zorgen voor duurzame relaties. U profileert zich als een maatschappelijk verantwoord ondernemer voor wie ecologie en milieubewustzijn geen holle woorden zijn. Goede voorbeelden verdienen navolging en die krijgt u gegarandeerd met het weggeven van ecologische relatiegeschenken. Allgifts.be is de eveneens maatschappelijk verantwoorde ondernemer die u met al zijn kennis en vakmanschap bijstaat in uw keuze.

 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster