+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Jassen

(123)

Jassen bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte jassen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals jassen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk jassen met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 98 klanten

Hawk jack bedrukken

v.a. € 18,74

Action unisex jack bedrukken

v.a. € 10,53

Slice heren jack bedrukken

v.a. € 32,20

Slice dames jack bedrukken

v.a. € 32,20

Caledon donsjack bedrukken

v.a. € 37,49

Montreal Parka bedrukken

v.a. € 24,99

Montreal Parka bedrukken

v.a. € 24,99

Herenjas OSLO bedrukken

v.a. € 48,62

Herenjas OSLO bedrukken

v.a. € 48,62

Herenjas OSLO bedrukken

v.a. € 48,62

Herenjas STOCKHOLM bedrukken

v.a. € 41,58

Een jas bedrukken: laat uw personeel uw promotie verzorgen

Geen betere reclame dan wandelende reclame. Bedrukte jassen zijn het perfecte visitekaartje van ieder bedrijf, die op de koop toe nog eens graag worden gedragen door het personeel. Een jas bedrukken is dan ook een van de meest lucratieve manieren om uw logo in de kijker te zetten. Naast een nuttig en dus doeltreffend gift voor bijvoorbeeld uw werknemers, is het ook een kledingstuk bij uitstek dat zich ertoe leent om cadeau te doen bij elke denkbare gelegenheid, zoals de introductie van een nieuw product, een evenement of een happening. Laat jassen bedrukken en de boodschap verspreidt zich vanzelf.

Uw logo in elk seizoen

U kunt opteren voor stoere winterjassen of luchtige zomerjasjes, of wat dacht u van een handige, opvouwbare regenjas? Het mooie aan het kiezen voor een bedrukte jas is dat u specifieke keuzes hebt doorheen het jaar. U kunt het zo gek niet bedenken waarvoor u jassen bedrukken kunt. Van de introductie van een nieuw model wagen over het promoten van een sportgebeurtenis die u sponsort tot de uitgave van een veelbelovende titel van een debuterend auteur. Wees maar zeker dat uw merk zal opvallen. Bij allgifts.be kunt u nog veel meer ideeën opdoen voor doeltreffende relatiegeschenken.

Jassen bedrukken: ultieme zichtbaarheid

Wat dus ook uw logo of boodschap is en welk model, kleur of materiaal u ook wenst; bij allgifts.be komen wij tegemoet aan iedere wens in verband met bedrukte jassen. Uw ontwerp kan digitaal getransfereerd worden of geborduurd. Bovendien heeft zulk een gift ook een exclusiviteitswaarde. Een merk dat een jas bedrukken laat om zomaar weg te geven, zal hoge ogen gooien. Het is dan ook een veilige investering om van uw volgende campagne een succes te maken door middel van bedrukte jassen.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster