+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Fleece

(28)

Fleece bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte fleece relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals fleece bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk fleece met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 26 klanten

Fleece bedrukken: knusjes thuis en daarbuiten

Als u een dekentje in fleece bedrukken laat om als relatiegeschenk weg te geven, speelt u in op knusse gezelligheid en cocoonen. Maar u hoeft zich niet tot binnenshuis gebruik te beperken. U kunt ook een fleece trui bedrukken of een vest in dat materiaal. Een warmhouder die uw logo alle kansen geeft om te schitteren. U kunt een fleece vest bedrukken die helemaal is afgesteld op de noden van vandaag, met een smartphonevoorziening in de mouw, zakken met ritsen en een elegante snit. Een toppertje om uit te delen aan uw personeel als werkuitrusting.

Een fleece trui bedrukken: een warm aanbevolen relatiegeschenk

Een fleece trui bedrukken voor dames of heren, mee te geven bij een bestelling of als cadeau bij een spaaractie: klantenbinding op zijn best. Als u een fleece vest bedrukken laat als giveaway bij sportartikelen, hebt u een prima platform waarop uw logo duidelijk te zien is. Een fleece bedrukken als dekentje voor avondlijke gezelligheid doet het goed bij multimedia zoals een tv of een home cinema set. Laat een fleece bedrukken en u bereikt zowel actieve klanten als honkvaste huismussen. In onze afdeling caps & headwear vindt u ook degelijke fleece mutsen als opvallende relatiegeschenken.

Een fleece vest bedrukken: opvallende, warme eyecatchers

Een fleece vest bedrukken voor uw personeel dat op locatie werkt, laat u kennen als een zorgzame huisvader die het welzijn van zijn personeel ernstig neemt. Een boodschap van formaat dat uw logo in aanzien doet stijgen. Eenzelfde reactie krijgt u van uw relaties voor wie u een fleece trui bedrukken laat als bedankje voor hun vertrouwen. Er ontstaat een warme wisselwerking tussen u en uw relaties met als rode draad uw logo op het relatiegeschenk. Uw logo dat wij bij Allgifts.be met de grootste zorg en aandacht voor detail aanbrengen.

 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster