+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Flesopeners

(42)

Flesopeners bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte flesopeners relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals flesopeners bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk flesopeners met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 68 klanten

Flesopeners bedrukken als relatiegeschenk

Wilt u graag een speels en ludiek geschenk geven aan uw werknemers en klanten, laat dan een bieropener bedrukken bij allgifts.be. Van alle keukenaccessoires die u kunt kiezen, zijn bieropeners wellicht de meest gebruikte. Samen met flesopeners worden ze op haast elk feestje uit de kast gehaald en heel wat mensen hebben ze standaard in hun tas of zak zitten. Een bieropener bedrukken die tevens ook een sleutelhanger is, is dus gegarandeerd een schot in de roos. Zeker tijdens de zomer wanneer iedereen wel eens een festival bezoekt of een picknick houdt in het park.

Bedrukte flesopeners in combinatie met glazen

De leukste geschenken bieden je alles om van a tot z te genieten. Wilt u dus een flesopener bedrukken om aan uw werknemers of klanten te geven, dan doet u daar idealiter ook een setje bedrukte glazen bij. Wijnglazen passen natuurlijk het beste bij een flesopener, maar gaat u een bieropener bedrukken dan zijn dito glazen natuurlijk de betere keuze. Laat ze voorzien van uw logo of een leuke zin die voor een glimlach zorgt.

Bieropener bedrukken die niet vergeten wordt

Bieropeners vindt u in de leukste maten en vormen. Behalve de klassieke metalen variant die uitblinkt in minimalisme zijn er bij allgifts.be ook heel wat modellen die dadelijk de aandacht trekken. Bieropeners in de vorm van een dier of object zijn zeker geen uitzondering in de collectie. Ook op gebied van kleuren kunt u alle kanten uit. Kies voor een kleur die helemaal aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. Zo komt uw logo het beste tot zijn recht.

 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster