+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Kersttassen

(Er is één resultaat gevonden)

Een kerstgeschenk komt nog beter tot zijn recht in een mooie verpakking. Kies op Allgifts.nl voor een stijlvolle kersttas. Zoekt u een tijdloze tas, kijk dan eens bij de papieren tassen.

Kersttassen bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte kersttassen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals kersttassen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk kersttassen met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 5 klanten

Kersttassen bedrukken

Sinds 2016 mogen tassen niet meer gratis worden weggegeven. Hier kunt u vooral tijdens de Kerstdagen leuk op inspelen. Met de Kerst wordt er natuurlijk veel gekocht. Een goede tas kan dan niet ontbreken. Laat daarom deze kersttassen bedrukken voor uw relaties. Op die manier wordt uw relatie herinnerd aan uw bedrijf terwijl hij of zij zorgeloos inkopen doet voor de aankomende kerstdagen.

Bedrukte kersttassen

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met kersttassen bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de kersttassen worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle kersttassen zijn ook onbedrukt te bestellen.

Kersttassen voor relaties

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan kersttassen. De tassen zijn te bestellen in allerlei kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een kersttas dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kiest u voor deze papieren geschenktas, gaat uw voorkeur uit naar deze opvouwbare boodschappentas of gaat u voor een van de andere modellen.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster