+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Document- & schrijfmappen

(147)

Schrijven wordt aangeleerd in groep 3, en wordt het hele leven door gedaan. Goede schrijfmappen zijn daarom belangrijk. Maak het uw relatie gemakkelijk door schrijfmappen cadeau te geven. Wij bieden verschillende soorten document- en schrijfmappen aan.

Document- & schrijfmappen bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte document- & schrijfmappen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals document- & schrijfmappen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk document- & schrijfmappen met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 190 klanten

Maak indruk met stijlvolle, bedrukte schrijfmappen

Bedrukte schrijfmappen zijn een echte aanrader wanneer u als bedrijf een blijvende indruk wil maken. U kunt ze gebruiken om informatie mee te geven na een presentatie of event, als tool voor uw sales mensen of als relatiegeschenk voor zowel klanten als medewerkers. Schrijfmappen bedrukken loont dan ook de moeite en zal zeker gewaardeerd worden door de mensen die er eentje in ontvangst mogen nemen. Bij allgifts.be kunnen we behalve schrijfmappen of notitieboeken ook documentmappen bedrukken met uw logo of een pakkende boodschap die iets over uw diensten of producten vertelt. 

Bedrukte schrijfmappen als stijlvol geschenk

Schrijfmappen bedrukken is niet enkel praktisch en commercieel gezien interessant, het geeft u ook een stijlvolle uitstraling als bedrijf. Zeker wanneer u ervoor kiest om documentmappen te bedrukken die voorzien zijn van een penhouder en er ook een bedrukte pen aan toevoegt. Een leren uitvoering straalt klasse uit en zorgt ervoor dat uw klanten uw bedrijf vereenzelvigen met kwaliteit en degelijkheid. Wanneer u hen enkele schrijfmappen met opdruk cadeau doet, zullen die zeker veelvuldig gebruikt worden en zien hun klanten uw logo ook regelmatig te voorschijn komen. Idealiter vult u dit logo aan met een korte boodschap of de missie van uw bedrijf. Zorg voor een originele en in het oog springende opdruk die niet snel vergeten wordt.

Een ruim assortiment schrijfmappen met opdruk

Wanneer u in het aanbod bedrukte schrijfmappen van allgifts.be duikt, merkt u al snel dat het assortiment op zijn zachtst gezegd divers en uitgebreid is. Zowel de tablethouder, schrijfmap met ringband en handvat, eenvoudige documentmap als luxe variant maken er deel van uit. Zoek een documentmap die aansluit bij de uitstraling en stijl van uw bedrijf zodat ze een logische keuze vormt en ook zo ervaren wordt door uw klanten en werknemers. Dat dit geschenk met veel plezier ontvangen wordt, staat als een paal boven water.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster