Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Schoensmeer bedrukken: laat uw logo schijnen

Indruk maken op uw relaties kunt u door verrassend uit de hoek te komen. Met schoensmeer bedrukken, komt u al een heel eind. Vooral voor zij die veel op zakenreis moeten of klantenbezoek moeten afleggen is een schoenpoets set een waardevolle aanvulling op hun dagdagelijkse uitrusting. Iedereen wil er tenslotte van top tot teen onberispelijk uitzien om op hun beurt een goede indruk te maken op hun eigen relaties. Via uw doordacht relatiegeschenk helpt u uw relaties zodat zij altijd hun beste beentje kunnen voorzetten.

Een schoenpoets set bedrukken: een wit voetje halen bij uw klant

Schoensmeer bedrukken: het klinkt een tikkeltje exotisch. Maar als u de schoenverzorgingsets bekijkt bij Allgifts.be, ziet u direct wat dit uitermate handig relatiegeschenk voor uw promotie kan betekenen. In een knap foedraal of als handige reis set, is dit een artikel dat met de nodige egards in ontvangst zal genomen worden. Het is een uitgelezen geschenkje voor de vertegenwoordigers van uw bedrijf, voor de klanten van uw lederzaak of als extraatje bij de aankondiging van een nieuwe collectie in uw schoenenwinkel. Verzorgingsartikelen gooien altijd hoge ogen.

Schoensmeer bedrukken: uw naam ten voeten uit

Uw praktische kijk op de zaken zal gewaardeerd worden als u een schoenpoets set bedrukken laat. U geeft hiermee aan dat geen enkel detail u ontgaat, wat van uw merk een gewaardeerde naam maakt. Het geeft een fijn gevoel te beseffen dat uw relatie ergens in een hotelkamer zit en even zijn of haar schoenen opblinkt met uw logo in het zicht. Op u kan gerekend worden. Het is dan ook zaak dat uw logo onberispelijk op uw schoenpoets set prijkt. Dat is de trots van Allgifts.be: uw logo met de grootste vakkundigheid aanbrengen op uw gekozen relatiegeschenk.

 

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999