+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Manicure & pedicure

(34)

Manicure & pedicure bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte manicure & pedicure relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals manicure & pedicure bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk manicure & pedicure met opdruk of zonder opdruk.

4.4 door 68 klanten

Manicure sets bedrukken: een persoonlijke attentie

Een relatiegeschenk dat de persoonlijke hygiëne ten goede komt en zijn weg vindt naar de badkamer en in de handtas? Laat manicure sets bedrukken. Van eenvoudige nagelvijltjes tot uitgebreide manicure reis sets: uw logo altijd dicht bij uw relatie. Op maat gemaakt voor beautysalons, kapsalons en parfumeriezaken. Een giveaway die een vaste waarde wordt in de toiletzak als uw relaties op vakantie of zakenreis gaan. Manicure sets refereren naar het zorgzame karakter van uw merk. Het zijn relatiegeschenken die het goed doen bij alles wat met zorg te maken heeft, van apotheker tot ziekenfonds.

Bedrukte manicure sets: promotie met zorg gekozen

Een handige nagelknipper aan een sleutelhanger: bijna een klassieker. Een hoogwaardige manicure set in een chique etui: een voornaam eindejaarpresentje. Een 4-delige decoratieve manicure set in een stijlvolle aluminium koker met uw logo in een smaakvolle lasergravering: een echte eyecatcher in de badkamer. Laat manicure sets bedrukken en u dringt door tot de persoonlijke sfeer van uw relatie. Bent u op zoek naar relatiegeschenken in verband met gezondheid en verzorging, dan kan Allgifts.be u absoluut van de nodige inspiratie voorzien.

Manicure sets bedrukken: een relatiegeschenk met fingerspitzengefühl

Relatiegeschenken waar men zich mooier mee kan maken, die inspelen op persoonlijke verzorging, creëren direct een nauwere band met uw relaties. Zij vertegenwoordigen uw logo op een waardige, intieme manier en zetten uw oog voor persoonlijk detail extra in de verf. Een onberispelijke weergave van uw logo is dan ook een must. De verschillende druktechnieken die wij bij Allgifts.be hanteren, garanderen u een professionele gedrukt of gelaserd relatiegeschenk. Samen met onze transparante service en onze flexibiliteit, hebt u een betrouwbare partner voor al uw relatiegeschenken aan uw zijde.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster